Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co to jest ten 29/30 tydzień w tych rozwojach
Pytałam was ale zapytam jeszcze raz, bo nikt mi nie odpisał. Co to jest jak się pieluszka do pupy przykleja? Zaobserwowałam to po chusteczkach Dady i pieluszkach Dady i Babydream. Nie przykleja się w Pampersach a ostatnio kupiliśmy Pampersy Premium Care i tu było ok, ale jak posmarowałam pupę Alantanem to też się pupa przykleiła... Nic z tego nie rozumiem...
--
zwariuję za chwilkę....nie wiem już czy to ten skok cholerny czy zęby czy o co mu chodzi
pocieszę Cię jeśli napisze że Lu z brzucha na plecy po raz pierwszy przekręciła się 7.10 ( 5m1t5d)
a na brzuch z pleców- 7.11 dokładnie miesiąc później czyli miała ponad 6 miesięcy:P
Dii: Pytałam was ale zapytam jeszcze raz, bo nikt mi nie odpisał. Co to jest jak się pieluszka do pupy przykleja? Zaobserwowałam to po chusteczkach Dady i pieluszkach Dady i Babydream. Nie przykleja się w Pampersach a ostatnio kupiliśmy Pampersy Premium Care i tu było ok, ale jak posmarowałam pupę Alantanem to też się pupa przykleiła... Nic z tego nie rozumiem...
--
nie wiem, nie pomogę, nie spotkałam się z tym nigdy a używamy i chusteczek i pieluszek Dada....
A co to jest ten 29/30 tydzień w tych rozwojach, bo jest taki wybarwiony ;) ani słoneczko, ani burza tam nie występuje :P
Aha u nas na czkawkę zawsze pierś pomaga.
Za zębola dziękujemy, jestem strasznie tym wzruszona. Nawet to, że stanął na nóżkach tak mnie nie wzruszyło, nie wiem czemu ;)))--
tak właśnie do 4miesiąca nie za bardzo umiała z nim oddychać i dostawała wścieku dosłowni
My używamy Dady, odparzeń brak, nic nie przecieka, a cena korzystna. Teraz jest edycja świąteczna z reniferem
Bo z zębami to juz takie "dorosłe" dziecko jest
Teraz już wiesz co to są nie przespane noce przy ząbkowaniu U mnie dziś uwaga!! PRZESPANA NOC
Niepotrzebnie się podnieciłam
Moja jutro będzie miała miesiąc i też nie wiem, kiedy to zleciało. Dopiero co ją rodziłam
Eee tam podniecić sie zawsze jest fajnie
My nadal mamy kryzys laktacyjny, Dominika budze w nocy bo doradca laktacyjny na wiesc ze spi w nocy 6,7 h kazala tak robic...:/
Azniee to współczuję takiego postu A na końcówce te szaleństwa były ograniczone i z niecierpliwością czekam na te bez brzucha i dolegliwości ciążowych
Tylko martwią mnie te cieknące cycki...