Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja mam jeszcze po Iwonce, ale ani raz go nie użyłam...stoi zapakowany w pudle na szafie

Ja w tym czasie mogę wziąć prysznic, ogarnąć się, zjeść coś itp.
)
)
nic to, że byłam wtedy 5dni po operacji, szwy jeszcze nie zdjęte ciągnęły jak cholera, nawet nie miałam zwykłych gaci za przeproszeniem, które by mnie nie uciskały w miejscu blizny plus do tego zespół popunkcyjny.. No i nieistotne, że cały pobyt w szpitalu przespałam może w sumie 3h, bo walczyłam z laktacją - jak nie odciągałam to karmiłam małego cycem i tak w kółko.. Po powrocie do domu po prostu zasypiałam na stojąco, wykorzystywałam każdą sekundę snu Stasia na spanie.. A tu przychodzi mi to babsko z tekstem że "dupa ze mnie nie gospodyni skoro nic nie robię tylko zajmuje się dzieckiem i śpię"

)
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale czułam wewnętrzną potrzebę.. Wybaczcie!!

Ale ogólnie to dużo robi też poza domem, bo drewno rąbie, biega dokładać do pieca i takie różne. Z resztą mam ostatnio kryzys taki sama ze sobą, bo mało z małą jestem na dworze i dlatego tak marudzę 

No mój Marcin nie jest zły, nie o to mi chodziło, tylko mało domyślny ostatnio

Ale i tak go uwielbiam i długo złościć się nie umiem 

Płaczu było co nie miara, ale głaskanie po główce, trzymanie za rączkę oraz AAA Kotki Dwa w rezultacie dały radę! 

.
.
[/url

potrafi w srodku nocy usiasc w lozeczku i gadac dada, dada, posmiac sie przez pare sekund, zrobic elegancki sklon do kolanek i dalej udac sie w kimono!!! i co Ty na to?!

[/url]
i co - jak długo pospała ??
) bo ostatnio budziła mnie już o 23
Potem oczywiscie stansardowo kaemienie i spanko (zawsze w łóżeczku).
wiec nie wiem co następuje przed sikiem
Kupa u nas jest z takimi fajerwerkami, że trudno nie zauważyć
śmieje się wiadomo i to na głos, jak ją rozbawię, ale do obcych wysyła tylko takie nieśmiałe uśmiechy, no czasem szczerzy się pełnią bezzębnych dziąseł. No i mało "gada", już kiedyś o tym pisałam... Dziś zaczęła 6 miesiąc. Weźcie mi dajcie kopala, bo się wydaje że może ona się mną nudzi czy co 

Penny, a może ma taki charakter po prostu?
jest bardzo spokojna i zrównoważona,
A nie daj Boże ktoś zacznie do niej głupio i głośno gaworzyć (jakby głucha była) to płacz murowany
Nadia skończyła 5 miesięcy!!!!???? a dopiero co po rzece się szlajałaś
o jakbym po Sanie połaziła...Czekam do lata, pewnie Nadia będzie się pierwszy raz w rzece kąpać wtedy 

Widzisz, i taka też różnica - jak u nas ktoś zawiśnie nad wózkiem i zaczyna gugać to ten w pisk (taki radosny), wyciąga łapy i na 100% jakby ta osoba go na ręce wzięła to by z nią poszedł...
u nas by to nie przeszło chyba. A już o zabraniu na ręce to w ogóle, no ale może jej się odwidzi jeszcze 

A to było ze 2 miechy temu, teraz jest jeszcze "gorzej" ;) Tak jak mówie, będę go musiała w pewnym momencie "uświadomić", bo po prostu boję się, że ktoś mu da cukierka, a ten pójdzie jak ta gapa... U nas jest przegięcie w drugą stronę...
[/url
i purty takie ze chyba sasiad za scianą slyszy 
jest kochany, roześmiany i odrobinkę ciężkawy (ponad 6 kg tego najdroższego ciałka muszę dzwigać ) 
Tak jak mówie, będę go musiała w pewnym momencie "uświadomić", bo po prostu boję się, że ktoś mu da cukierka, a ten pójdzie jak ta gapa...
mama może sobie pójść w cholerę.

. Pokażę Gosiakowi jak narzeczony się śmieje, to może i ona załapie.
, wczoraj dieta (tzn. kanapki z szynką, ryż, kurczak, do tego piłam rumianek) i dzisiaj piękne żółte książkowe kupsko. Czy to możliwe, żebym oje dziecko reagowało kupą a nie wysypką? Czy coś z tym fantem robić, czy tylko moja dieta beznabiałowa wystarczy? Jakieś badania? A przy przejściu na mm podawać dla alergików?
[/url