Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy to możliwe, żebym oje dziecko reagowało kupą a nie wysypką
A to po kim Nadia odziedziczyła charakter niestety wpływu nie masz
Dziewczyny poradźcie, podejrzewam u Gosi skazę białkową, czy jak to się nazywa.
[/url

tylko mam już dość tego zdania : "O jaka ona poważna" albo coś w tym stylu.
I to tak nagle się pojawia i w takim natężeniu, że aż mnie to przestrasza... 

ju z do lekarza mieli iść i w tym momencie przeszło

Tak w ogóle to Krasnal jest strasznie sprzedajny, bo zaciesza się do wszystkich wokół - w windzie, w sklepie, na spacerze.

Zaznaczyłam, że w wielu przypadkach tak było i może być to powodem, dla którego co najmniej pięcioro znanych mi półtoraroczniaków zbuntowało się przeciw nocnikowi, a tym samym załatwianiu się poza pieluchę :-)
Ja się cieszę z tego, że wyłapuję ten moment, gdy chce się jej sikać i tylko tyle. W ogóle nie wiem jak to będzie wyglądało z nocnikiem jak już będzie siedzieć, nie wspominając już o tym jak wstanie 

u mojej małej tak jest że reaguje zieloną kupą jak zjem zbyt dużo laktozy.Spożywam nabiał bez laktozy
.
[/urlA ja odniosłam się do wypowiedzi o nocnikowaniu, co zaznaczyłam już w pierwszym zdaniu
Aa, ktos tam wspomniał o statystykach dzieci na wielorazach i nocniku...moj, mimo że był na wielo, na nocnik teraz nie siada

]

może jeszcze ktoś nam dziecko podmieni ;P
nie wiem co jej się stało, że nawet się śmiała na głos jak wchodziłam do pokoju, chyba z 5 razy pod rząd
tak sama z siebie
no ale też powoli katar przechodzi, więc i humor ma lepszy. 

Sprawdziła że mam mało mleka w piersiach i powiedziała żeby jeszcze dokarmiać małą butlą.

[/urltrochę się martwiłam, nie powiemale mi teściowa powiedziała, że Mateo był identyczny
ja bym od razu zadzwoniła do przychodni i poprosiła o zmianę położnejod razu

Przykro, że lekarze pieprzą takie głupoty. I przykro, że Ci sami nas leczą...

a zawsze spał jak anioł.. No i cyc non stop, ale tylko ciumkanie, wypluwa co chwila i się nadziera, żeby mu znowu dać drapiąc przy tym boleśnie mój dekolt i szczypiąc cycki.. Nie mam już do niego dzisiaj siły

Tak wiecie, jak foka ;P