Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hopelight moj tez ale jak wystepuja bole brzuszka i zielone kupy z duza iloscia sluzu to jest juz cos na rzeczy

[/url
[/urlSprawdziła że mam mało mleka w piersiach i powiedziała żeby jeszcze dokarmiać małą butlą.

Popakowałam co trzeba
 Popakowałam co trzeba  

Nie wiem czemu ale strasznie mi z tym źle!
 Nie wiem czemu ale strasznie mi z tym źle!

. Jeszcze raz się przebieramy. Myślę, że już trzeci raz się nic nie zdarzy... Zamiast kurka zacząć od pampersa, ja głupia znowu mówię, żeby mąż mu górę założył. Zgadniecie ciąg dalszy? Na Mikołaja dostałam 3w1. Jestem umyta - już trzeci razy dzisiaj, mały nareszcie śpi, a ja nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Chyba jednak śmiać, przynajmniej mąż się ze mnie śmieje. Jutro on trzyma małego po kąpieli
. Jeszcze raz się przebieramy. Myślę, że już trzeci raz się nic nie zdarzy... Zamiast kurka zacząć od pampersa, ja głupia znowu mówię, żeby mąż mu górę założył. Zgadniecie ciąg dalszy? Na Mikołaja dostałam 3w1. Jestem umyta - już trzeci razy dzisiaj, mały nareszcie śpi, a ja nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Chyba jednak śmiać, przynajmniej mąż się ze mnie śmieje. Jutro on trzyma małego po kąpieli 

A ja sentymentalnie - właśnie wspominam sobie samotnie, że w ubiegłym roku na Mikołajki Mikołaj przyniósł mojemu mężowi butelkę szampana, która na szyjce miała zawieszoną kopertę z wynikiem bety HCG

, takie prezencik żeśmy sobie zmajstrowali
, takie prezencik żeśmy sobie zmajstrowali  .
. [/url
[/url

[/url]
[/url]

i też nie wiem dlaczego
 i też nie wiem dlaczego  że może odrzuci cycusia i nie będzie już dla niej najważniejszy na świecie? ALe tak sie nie stało i CYC rządzi nadal!
 że może odrzuci cycusia i nie będzie już dla niej najważniejszy na świecie? ALe tak sie nie stało i CYC rządzi nadal! 
      A też sie czułam zdradzona jak pociągnęła smoka i też nie wiem dlaczego że może odrzuci cycusia i nie będzie już dla niej najważniejszy na świecie? ALe tak sie nie stało i CYC rządzi nadal!

U nas od wczoraj niestety zaczely sie kolki, podajemy infacol i dzis juz jest lepiej. Poza tym masujemy brzuszek, cwiczymy rowerek, podkulamy kolanka do brzuszka i trzymamy, najlepsza jednak chyba jest suszarka - wiec zostala w naszej sypialni (ktora stala sie pokojem, w ktorym spedzamy 99% dnia).

Dzis po tym infacolu juz jest lepiej :)
 Dzis po tym infacolu juz jest lepiej :)

Wczoraj cały wieczór lee ajaj (w języku mojej Martynki tzn, że jej niedobrze i będzie rzyganko na potęgę - ja jestem w 100% przekonana, że ona ma ten refluks
 Wczoraj cały wieczór lee ajaj (w języku mojej Martynki tzn, że jej niedobrze i będzie rzyganko na potęgę - ja jestem w 100% przekonana, że ona ma ten refluks  ) padła o 18 więc od 4:40 już jesteśmy na nogach z 3 pobudkami w między czasie... a ja znowu sama, bo tatuś wyjechany....
) padła o 18 więc od 4:40 już jesteśmy na nogach z 3 pobudkami w między czasie... a ja znowu sama, bo tatuś wyjechany....
       .
.  [/url
[/urlUlcia, a pediatra nie skierował Was na usg jamy brzusznej
 i KAŻDY stwierdzał, że skoro ona tyle przybiera na wadze to pewnie dużo je - no tak, dużo - to jak tyle je to nic dziwnego, że oddaje górą.... a  skoro wylewa górą a przybiera na wadze to jest OK, a fizjologiczny refluks i tak do 6 m-ca jest nieleczony tylko syropek i pionizować..... a ja widzę jak ją to boli, jak ciągle połyka znowu to co jej wraca.... Miałam refluks w 3 trym ciąży i wiem jak to jest mieć  kwas żołądkowy ciągle w przełyku KOSZMAR
 i KAŻDY stwierdzał, że skoro ona tyle przybiera na wadze to pewnie dużo je - no tak, dużo - to jak tyle je to nic dziwnego, że oddaje górą.... a  skoro wylewa górą a przybiera na wadze to jest OK, a fizjologiczny refluks i tak do 6 m-ca jest nieleczony tylko syropek i pionizować..... a ja widzę jak ją to boli, jak ciągle połyka znowu to co jej wraca.... Miałam refluks w 3 trym ciąży i wiem jak to jest mieć  kwas żołądkowy ciągle w przełyku KOSZMARI Ulcia, Martynka ulewa mocno, czy faktycznie wymiotuje (duże ilości i tak chlustająco, nie da się pomylić z ulewaniem).