Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hopelight moj tez ale jak wystepuja bole brzuszka i zielone kupy z duza iloscia sluzu to jest juz cos na rzeczy
Sprawdziła że mam mało mleka w piersiach i powiedziała żeby jeszcze dokarmiać małą butlą.
A ja sentymentalnie - właśnie wspominam sobie samotnie, że w ubiegłym roku na Mikołajki Mikołaj przyniósł mojemu mężowi butelkę szampana, która na szyjce miała zawieszoną kopertę z wynikiem bety HCG
A też sie czułam zdradzona jak pociągnęła smoka i też nie wiem dlaczego że może odrzuci cycusia i nie będzie już dla niej najważniejszy na świecie? ALe tak sie nie stało i CYC rządzi nadal!
U nas od wczoraj niestety zaczely sie kolki, podajemy infacol i dzis juz jest lepiej. Poza tym masujemy brzuszek, cwiczymy rowerek, podkulamy kolanka do brzuszka i trzymamy, najlepsza jednak chyba jest suszarka - wiec zostala w naszej sypialni (ktora stala sie pokojem, w ktorym spedzamy 99% dnia).
Ulcia, a pediatra nie skierował Was na usg jamy brzusznej
I Ulcia, Martynka ulewa mocno, czy faktycznie wymiotuje (duże ilości i tak chlustająco, nie da się pomylić z ulewaniem).