Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ten u nas jest od urodzenia

[/url]
[/url]

. Zasypia mi caly czas na piersi (ma 17 m-cy
. Zasypia mi caly czas na piersi (ma 17 m-cy  )
) Uwielbiam to
 Uwielbiam to

Penny, jak ta kolezanka od mega laktacji?
 Ale chyba bym przesłała Tobie
 Ale chyba bym przesłała Tobie 

...już od 2 dni mamy piękne, czyściutkie oczko
 ...już od 2 dni mamy piękne, czyściutkie oczko 

Walczę z Ninka od 3 godzin... Jest padnięta, ale śpi 5 min. i się budzi... A już przez tydzień chodziła ładnie spać ok. 20-tej.
 Walczę z Ninka od 3 godzin... Jest padnięta, ale śpi 5 min. i się budzi... A już przez tydzień chodziła ładnie spać ok. 20-tej.  

Ale moja siostra uważa, że takie moje zachowanie (że jestem na każde jego zawołanie, kołysanie \teraz tego już nie lubi\, stanie przy łóżeczku jak próbuje zasnąć, czasami spanie z nim) powoduje, że Antek jest marudny, robi często "eee", nie potrafi sam zasypiać i śpi mało, bo wymusza. Uważa, że to źle wpływa na dziecko, że będzie "cipą", że jestem nadopiekuńczą starą matką...
 Bo ja na razie mam 2,5-latkę, do której też biegłam na każde zawołanie i która zdaniem rodziny mnie "terroryzowała" bez ustanku - i powiem Ci, że nieraz mnie zadziwia jej pewność siebie i odwaga. Rosła w poczuciu bezpieczeństwa, nie musiała o nie walczyć, to wie, że może się nie bać świata. Możesz siostrze jako przykład podać
 Bo ja na razie mam 2,5-latkę, do której też biegłam na każde zawołanie i która zdaniem rodziny mnie "terroryzowała" bez ustanku - i powiem Ci, że nieraz mnie zadziwia jej pewność siebie i odwaga. Rosła w poczuciu bezpieczeństwa, nie musiała o nie walczyć, to wie, że może się nie bać świata. Możesz siostrze jako przykład podać  

A Twoja siostra w jakim wieku ma dzieci? Że wie, że faktycznie takie są efekty? Bo ja na razie mam 2,5-latkę, do której też biegłam na każde zawołanie i która zdaniem rodziny mnie "terroryzowała" bez ustanku - i powiem Ci, że nieraz mnie zadziwia jej pewność siebie i odwaga. Rosła w poczuciu bezpieczeństwa, nie musiała o nie walczyć, to wie, że może się nie bać świata. Możesz siostrze jako przykład podać
Ona np. jak synek był mały to odkładała go do łóżeczka, gasiła światło i wychodziła, a mały płakał aż do momentu jak usnął.

I faktycznie się nauczył i później szybko zasypiał.

Ona np. jak synek był mały to odkładała go do łóżeczka, gasiła światło i wychodziła, a mały płakał aż do momentu jak usnął
uważam że na tym etapie to my jesteśmy dla dziecka a nie dziecko dla nas, to nie jest laleczka która się odkłada jak się znudzi
Ona np. jak synek był mały to odkładała go do łóżeczka, gasiła światło i wychodziła, a mały płakał aż do momentu jak usnął
chciałam się pochwalić iż moja Lenka wczoraj przed kąpielą przekręciła się z brzuszka na plecy 2 razy byłam taka szczęśliwa a dzisiaj już nie pamięta
 . Wygląda jak mały eskimosek.
. Wygląda jak mały eskimosek. [/url
[/url

;
; ;
; ;
; ;
; ) ,że biorę ją na ręce i przytulam..
) ,że biorę ją na ręce i przytulam..