Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dostalam go bo zbyt lekko przeszlam ospe!
 dostalam go bo zbyt lekko przeszlam ospe! nie moge na to patrzec. Znowu nie chce meczyc synka wolnym smoczkiem. Ale juz dzis odstawiamy smoczki do butelek MAM, bo dwa razy sie bardzo mocno zakrztusil. Az sie poplakalam..
 nie moge na to patrzec. Znowu nie chce meczyc synka wolnym smoczkiem. Ale juz dzis odstawiamy smoczki do butelek MAM, bo dwa razy sie bardzo mocno zakrztusil. Az sie poplakalam..  Czy to jest normalne, żeby taki maluch tak mało spał? Może powinnam iść z nim do lekarza? Wcześniej spał 15h i narzekałam a teraz jeszcze mniej....
 Czy to jest normalne, żeby taki maluch tak mało spał? Może powinnam iść z nim do lekarza? Wcześniej spał 15h i narzekałam a teraz jeszcze mniej.... 

MAM używam cały czas i jestem bardzo zadowolona, więc już nie pomogę.
 MAM używam cały czas i jestem bardzo zadowolona, więc już nie pomogę. 

[/url]
[/url]
Moje dziecko śpi tylko 13 h na dobęCzy to jest normalne, żeby taki maluch tak mało spał? Może powinnam iść z nim do lekarza? Wcześniej spał 15h i narzekałam a teraz jeszcze mniej....

Hej, co robicie kiedy Wasze dzieci namietnie ssą piąstki..? Dajecie smoczek.., pierś..? Ja uznaje ze to naturalne.., ale moze nie za duzo..?

Hej, co robicie kiedy Wasze dzieci namietnie ssą piąstki..? Dajecie smoczek.., pierś..? Ja uznaje ze to naturalne.., ale moze nie za duzo..?
 nie mam smoczka więc nie daje, nie wyciagam też bo po co się mam z nim siłować, jakby mu szkodziło toby matka natura inaczej nim pokierowała
 nie mam smoczka więc nie daje, nie wyciagam też bo po co się mam z nim siłować, jakby mu szkodziło toby matka natura inaczej nim pokierowała