Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 no właśnie Czerwinka dobrze to ujęła - zapowietrza się. Potem frida. Jak na początku zakraplałam tak delikatniej to samo nic z noska nie wylatywało - dopiero dzisiaj, ale psiknęłam tak, że aż drugą dziurką wyleciało
 no właśnie Czerwinka dobrze to ujęła - zapowietrza się. Potem frida. Jak na początku zakraplałam tak delikatniej to samo nic z noska nie wylatywało - dopiero dzisiaj, ale psiknęłam tak, że aż drugą dziurką wyleciało 
 ale nie mam z kim pogadać.
 ale nie mam z kim pogadać.
 [/url]
[/url]

jak niewiele brakowało i jak kruche jest nasze życie

Współczuję takiego przeżycia
 Współczuję takiego przeżycia 
 Mam nadzieję, że Basia ode mnie nie złapie, póki co nie widać po niej. Spała wczoraj pięknie-skubana, oszczędzała tatusia, który miał dyżur nocny z powodu mojej choroby i tego, że zaczął urlop ojcowski właśnie
 Mam nadzieję, że Basia ode mnie nie złapie, póki co nie widać po niej. Spała wczoraj pięknie-skubana, oszczędzała tatusia, który miał dyżur nocny z powodu mojej choroby i tego, że zaczął urlop ojcowski właśnie  
 ). Chyba wiem dlaczego- już drugi raz jest taka i nie może zasnąć po "gościach"- tydzień temu byli u nas, a dziś my byliśmy na spóźnionych imieninach babci Basi (obie babcie Basie
 ). Chyba wiem dlaczego- już drugi raz jest taka i nie może zasnąć po "gościach"- tydzień temu byli u nas, a dziś my byliśmy na spóźnionych imieninach babci Basi (obie babcie Basie  )- i teraz mam wrzuty sumienia, jako durna, wyrodna matka, która pozwala żeby dziecko spało przy tłumie rozwrzeszczanych ludzi
 )- i teraz mam wrzuty sumienia, jako durna, wyrodna matka, która pozwala żeby dziecko spało przy tłumie rozwrzeszczanych ludzi  
      Ciekawe, czy uśniesz. Dobrze pamiętam, że masz wczorajszą nockę nieprzespaną?
 Biedactwo, a nawet cycusia nie moze ciagnać, bo nosek zapchany.
 Biedactwo, a nawet cycusia nie moze ciagnać, bo nosek zapchany. 

frag- ja jestem fanką maści z wit a.
a u nas po Mustelli była taka reakcja alergiczna, że szok.
 za tydzień mamy szczepienie i nie wiem czy czekać z wizytą u lekarza jeszcze ten tydzień czy iść od razu?
 za tydzień mamy szczepienie i nie wiem czy czekać z wizytą u lekarza jeszcze ten tydzień czy iść od razu?
      nie spaceruję z nim poniżej minus 5 stopni na zewnątrz.
A w ogóle to moja córeczka od wczoraj daje buziaki
 bo nieświadomie to już normalka
 bo nieświadomie to już normalka