Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
żywam persil żel sensitive dla niemowląt a przecież to nie byle jaki żel... - i nic Czy możecie polecić mi coś sprawdzonego, by w końcu te plamy poschodziły
Katka, u nas było to samo. Kupiłam mydło Biały Jeleń w kostce i robiłam tak - po zakupkaniu spłukiwałam letnia wodą, smarowałam bodziaka tym mydłem, mocno wcierałam z obu stron, a potem pranie. I schodziło pięknie!
Cobraczek, ja bym zaczekala z wprowadzaniem czegokolwiek innego nizeli mleko
Cobraczek, zaczekaj, brzuszek na tym etapie może jeszcze źle znosić takie nowości...
Moja panna od pewnego czasu jak się skupczy, to po same pachy. Tym sposobem bodziaki mamy wszystkie okupczone
A w ogóle to moja córeczka od wczoraj daje buziaki
Hussy, no macie super! U nas buziaki są zarezerwowane na razie dla chłopca w lustrze
Dziewczyny!!! Moje 11,5 miesieczne dziecko zaczelo UWAGA!!!! RACZKOWAC!!!!! jestem bardzo dumna z mojej Marysi bo nie spodziewalam sie, ze kiedykolwiek ruszy na czterech
Tu nic nie dadza wiatminy,bo te wlosy musza poprostu wypasc
KATKA u nas jak tak było to zmieniliśmy pieluchy na rozmiar większy i się kupy na bodziakach skończyły
może tu jest problem ?
Katka a moczysz przed praniem te ciuszki? ja moze i wszystko schodzi ladnie
A jak to jest z laczeniem ze skrzypem,chyba pisalas ze te 2 herbaty w polaczeniu bardzo dobrze wplywaja na metabolizm. Chyba tez sprobuje...