Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Poszłam dzisiaj do przychodni umówić młodą na konsultacje w sprawie tej skazy białkowej i dowiedziałam się, że do dzieci chorych muszę przyjść, a co lepsze przed 8 muszę się ustawić w kolejce do rejestracji, a potem na określoną godzinę do lekarza, telefonicznie nie rejestrują, bo limit wyczerpuje się rano o tej 8. Jakaś porażka, nie wiem, jak to załatwić, bo stanie z niemowlakiem w kolejce do rejestracji mi się nie uśmiecha. Niby głupia wizyta u lekarza, a tyle problemów. Mąż się zadeklarował, że pojutrze ewentualnie później pojedzie do pracy i nas zarejestruje
. Poszłam dzisiaj do przychodni umówić młodą na konsultacje w sprawie tej skazy białkowej i dowiedziałam się, że do dzieci chorych muszę przyjść, a co lepsze przed 8 muszę się ustawić w kolejce do rejestracji, a potem na określoną godzinę do lekarza, telefonicznie nie rejestrują, bo limit wyczerpuje się rano o tej 8. Jakaś porażka, nie wiem, jak to załatwić, bo stanie z niemowlakiem w kolejce do rejestracji mi się nie uśmiecha. Niby głupia wizyta u lekarza, a tyle problemów. Mąż się zadeklarował, że pojutrze ewentualnie później pojedzie do pracy i nas zarejestruje  .
. [/url
[/url 
       i zapisuję kiedy karmiłam i kiedy spał i wyszło mi, że przez ostatnie doby spał po 15 godzin a dzisiaj tylko 8 a do końca doby zostały 2 godziny z kawałkiem czyli jakby teraz zasnął to łącznie byłoby jakiejś ponad 10 godzin.
 i zapisuję kiedy karmiłam i kiedy spał i wyszło mi, że przez ostatnie doby spał po 15 godzin a dzisiaj tylko 8 a do końca doby zostały 2 godziny z kawałkiem czyli jakby teraz zasnął to łącznie byłoby jakiejś ponad 10 godzin.  
       panikuje strasznie podczas takich akcji.
 panikuje strasznie podczas takich akcji.

Madzinka, a co sie dzieje,ze skaze podejrzewasz?
 . Nabiał odstawiłam i jakby wszystko ok, ale martwi mnie ten zapach kwaśny, ale może ja już schizuję. Bilans mamy dopeiro 17 stycznia, więc trochę późno.
. Nabiał odstawiłam i jakby wszystko ok, ale martwi mnie ten zapach kwaśny, ale może ja już schizuję. Bilans mamy dopeiro 17 stycznia, więc trochę późno. [/url
[/url

Bilans mamy dopeiro 17 stycznia,

[/url
[/url

czy po prostu pytać w aptece o krem z wit A??