Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas mała polubiła pieluszkę tetrową, usypia jedynie jak się jej na twarz ją zarzuci,
Ja póki co się poddałam, bo butla to zło według mojego dziecka. Boję się, że nie chwyci, a przecież cycuś musi do pracy iść .
madzinka83 a próbowaliście niekapka? Nie pomogło? Montenia kiedyś doradzała...byc może Tobie(?), nie pamiętam...
magkumi dorazila i mala polubila niekapka.
Jak patrzylam na ta dziewczynke to az zal mi sie jej zrobilo,mala byla zmeczona brakiem snu
ale czasem jak potrzebuję mimo wszystko poważnej rady, to jestem delikatnie zlewana... (oprócz problemów laktacyjnych i z katarkiem, bo tu mi sporo pomogłyście) Jak to jest...?
Powiedzcie mi czy jak dzieciaczek męczy się z kupką powiedzmy godzinę, spina się, wygina na wszystkie strony itp. to też uznaje się za kolkę tylko tyle, że bez płaczu czy to zupełnie coś innego? Bo Kacper dłuższego czasu próbuje coś tam wyskrobać i tylko słyszę grzmoty w pieluszce ale brak kleksów...
jest cięzko mały marudzi płacze i dodam,że w dzień już od jakiegoś tyg nie spi wogóle chyba,ze złapie drzemkę przy cycu a jak próbuje odłożyć to się budzi i tak wkółko...przez to nie mogę nic zrobić w domu;
bardzo łatwo wyrobić w maluchu odruch, że kupa idzie tylko po włożeniu czegoś w pupę.
myślałam, że jej zimno - ale kupiliśmy piecyk, grzejemy a nic się w tych płaczach nie zmieniło