Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lekarka była zdziwiona, że Młody trzyma już długopis tak normalnie, jak dorosły człowiek. To naprawdę takie dziwne?
Staś zdobył nową umiejętność - zaciesza się do lampki nad lustrem w łazience po każdym myciu pupy
Staś zdobył nową umiejętność - zaciesza się do lampki nad lustrem w łazience po każdym myciu pupyA ja nigdy nie umyłam mojemu dziecku pupy pod kranem, bo zawsze bałam się to zrobić - nie wiedziałam jak
A ja nigdy nie umyłam mojemu dziecku pupy pod kranem, bo zawsze bałam się to zrobić - nie wiedziałam jak
Odnośnie tego spłukiwania. Ja nigdy małego nie spłukuję pod kranem tylko tą wodą z wanienki. Na razie staram się jak najmniej robić w tej wanience bo widzę jak on się stresuje. Wyciąga rączki i próbuje mnie złapać... albo ściska piąski i chowa pod bródką tak słodko. To żal mi jeszcze z kranem do niego startować
Musze sie pozalic :( mowie do meza ze na urodziny chce pandorke a potem doszly inne wydatki i mowie ze jednak nie chce....i on to zrozumial ze niby nic nie chce juz na te glupie urodziny no i nie dostalam nic, no moze oprocz paru soczystych klotni Dzis koncze 23 lata, a ten dzien to jakas porazka:(
5.20-30 mil mleka i coś (wkładają jej tam wszystko do buzi aby spróbowała)
a próbowałaś nabiał bez laktozy,bo zielone kupy to raczej nietolerancja laktozy