Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lekarka była zdziwiona, że Młody trzyma już długopis tak normalnie, jak dorosły człowiek. To naprawdę takie dziwne?
Moja starsza córka nadal kredkę w garści trzyma, chociaż zdarza jej się prawidłowo. Ale tylko zdarza się
Staś zdobył nową umiejętność - zaciesza się do lampki nad lustrem w łazience po każdym myciu pupy

Brawo !!!! 

Dzis koncze 23 lata, a ten dzien to jakas porazka:(
Staś zdobył nową umiejętność - zaciesza się do lampki nad lustrem w łazience po każdym myciu pupyA ja nigdy nie umyłam mojemu dziecku pupy pod kranem, bo zawsze bałam się to zrobić - nie wiedziałam jak![]()

.
[/url
A ja nigdy nie umyłam mojemu dziecku pupy pod kranem, bo zawsze bałam się to zrobić - nie wiedziałam jak

Odnośnie tego spłukiwania. Ja nigdy małego nie spłukuję pod kranem tylko tą wodą z wanienki. Na razie staram się jak najmniej robić w tej wanience bo widzę jak on się stresuje. Wyciąga rączki i próbuje mnie złapać... albo ściska piąski i chowa pod bródką tak słodko. To żal mi jeszcze z kranem do niego startować
tylko myjemy pupę po każdej kupie, bo nie jestem fanką rozmazywania tego chusteczkami

My tez tak jak ISIULA zaczelismy w pewnym momencie dolewac wiecej wody do wanienki, że moze byc prawie cały zanurzony... 
Musze sie pozalic :( mowie do meza ze na urodziny chce pandorke a potem doszly inne wydatki i mowie ze jednak nie chce....i on to zrozumial ze niby nic nie chce juz na te glupie urodziny no i nie dostalam nic, no moze oprocz paru soczystych klotni Dzis koncze 23 lata, a ten dzien to jakas porazka:(
[/url]
5.20-30 mil mleka i coś (wkładają jej tam wszystko do buzi aby spróbowała)
(znaczy się o Was chodzi!
) stosowała podczas karmienia Otrivin - psiakcz do nosa?
i po raz pierwszy w życiu muszę coś do nosa psiknąć.... a ponieważ mój mąż zamiast Otrivin baby dla Martynki kupił "normalny" Otrivin, to pomyslałam, że to zew losu
i mi pomoże
Milka ma 2dolne jedynki i 2górne dwójki!!! naprawdę komicznie wygląda

[/url
i nie smakuje mi taka sucha kanapka.

a próbowałaś nabiał bez laktozy,bo zielone kupy to raczej nietolerancja laktozy
[/url