Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mały w dzień usypia tylko i wyłącznie w wózku. Zanim z wózka wyrośnie to zrobi się na tyle kumaty, że mu wytłumaczę co i jak, że śpimy w łóżeczku.
Sama się przekonasz
Ulcia ja od polowy stycznia zamierzam przestac karmic piersia i ..... trzese portkami na sama mysl jak to bedzie z uspianiem mojego cycozwisa! Od urodzenia moge policzyc na palcach jednej reki ile razy usnal bez cyca
bari_87: ale słyszę tylko krytykę od "starszyzny", żebym się już uczyła przez sen bujać wózek nogą
moja mama ruszala noga przez sen do moich 3cich urodzin
Tylko mamy mały problem, bo ma strasznie pooraną buźkę. Poliki, szyja, uszy i cała główka są szorstkie jak kaszka od krostek. Te na czole są czerwone, na polikach ma porozrzucane plamki, a na szyi po bokach zlało jej się to w jedną, więlką, czerwoną plamę z białymi krostkami. Lekarz mówił, że to normalne u takich małych dzieci i dał maść z parafiną. Kiedy to może zniknąć?
W dodatku strasznie jej charczy w nosku, pokasłuje i ewidentnie coś tam jej zalega. Lekarz powiedział, że nic jej nie jest - już drugi raz słyszałam to samo
Jedyny objaw to te kupska nieszczęsne, w prawie każdej jest śluz, czasami jest go niewiele, czasami cała śluzowata kupka, zauważyłam, że jak zjem coś z nabiału, to kupa robi się zielonkawa,