Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Moja codziennie rabie
dla mnie nie szczepienie na gruźlicę to głupota - przepraszam za szczerość....jest to choroba, która wciąż jest i na którą dalej ludzie chorują a nie szczepiąc powodujemy sami, że może znowu stać się coraz to częstsza

Dii, szczepionke na rota podaje sie tylko i wylacznie do 6 m-ca zycia(caly cykl musi byc zakonczony do 24 tygodnia zycia dziecka).

kolezanki pewno szczepione byly? Jak chodzilam do szkoly to 5 osob z mojej klasy mialo gruzlice,mimo szczepienia!
A właśnie, mam pytanie: do kiedy trzeba ćwiczyć mięśnie kegla?
Ja sobie ubzdurałam, że dopóki nie zatrzymam strumienia podczas sikania, to są słabe i ćwiczę je w dalszym ciągu...
Jak to właściwie jest?
I ważne, żeby zatrzymywanie strumienia moczu sprawdzać nie częściej niż raz na tydzień, poza tym wszystkie sesje ćwiczeń mają być "na sucho"
. Wczoraj byly plamki,dzisiaj sa pecherzyki . Musze wezwac potem wizyte.
Oj Penny to jak Nadia zacznie jeść pokarmy stałe to Ty szok przeżyjesz jak codziennie będzie i to taka dorosła
na razie mam luksus, ale jedzenie stałe zbliża się wielkimi krokami
Boszszzzz taka ludzka 

Moja starsza corka chyba ma ospe(a najlepsze, ze byla szczepiona)
Co do szczepień do pediatra nam odradzała rota i meningo, a powiedziała, że sama by się nad pneumo jedynie zastanowiła

co do pneumokoków to dla 2-3 latków w Warszawie jest za darmo:

Penny a że tak zapytam jakie Nadia robi te kupki? ciastolina czy luźne?
więc liczę, ze zwiększymy częstotliwośc
ja tam się cieszę z takiej ilości 

Czy Wasze dzieci w tym wieku spały tylko u Was w ramionach czy jakos same..?, bo narazie trudno mi sobie to wyobrazić...
czego się wystrzegam, bo dla mnie to jest takie zagłuszanie/zapychanie dziecka tylko dla własnego świętego spokoju. Czasem i na chwilę ok, ale nie często jak to mój mąż robi...