Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mieliśmy także sesję fotograficzną i pani fotograf zażyczyła sobie więcej takich spokojnych modeli
Czytałam T.Hogg i próbuję zauważyć 3 fazy zapadania w sen, ale jakoś mi się nie udaje i najpierw jest ziewanie ale chęć do zabawy, a potem już płacz. A jak czytałam książkę to takie proste mi się to wydawało :)
Zastanawiam się czy nie podać jej jutro marchewki.Chciałam z papkami poczekać do 8 stycznia bo mamy szczepienie ale nie wiem jak długo wytrzymam z tym głodomorem
a ja się muszę pożalić na moją córkę :( Do 2 miesiąca miałam jedną lub dwie pobudki w nocy na cyca a teraz jest nawet do 6 :( I nie wiem, czym to jest spowodowane... w dzień na szczęście pośpi ładnie. Ech, myślałam, ze z wiekiem z tym snem jest coraz lepiej ale widać... myliłam się :( Jestem zmęczona
a dupa blada rozłożyło Milkę:( 38,5:( byłysmy u lekarza jeszcze przed temp..... dostała syropki i mamy siedzieć w domu! teraz dałam jej czopek i śpi zobaczymy czy jej zbije temp! i mam pytanie czy mam ją po tym czopku jeszcze szczelnie okryć żeby się wypociła czy jak....--
pośpi dłużej - tak do 23:30, max do 24 - jak zje miske kaszy na mleku !!!!
Dziewczyny moja mała od kilku dni ciągle głodna Je z dwóch piersi i za chwilę znowu głodna a sutki mnie bolą jak cho...raZłości się ,drapie i szczypie a jak się obudzi i niema cyca to tak mostkuję że odpychając się nogami mało nie walnie głową w łóżeczko.Czy takie zachowanie mojego ciągle głodnego dziecka i wpychającego do buzi wszystko co popadnie może oznaczać że potrzebuje więcej niż mleko.Zastanawiam się czy nie podać jej jutro marchewki.Chciałam z papkami poczekać do 8 stycznia bo mamy szczepienie ale nie wiem jak długo wytrzymam z tym głodomorem
biedna Milka, chyba wypocenie wskazane
katka niestety właśnie w okolicach 3 miesiąca życia wzrasta u dziecka zapotrzebowanie na ilość jedzenia
Milka przesypia całe noce bez jedzenia od 2m3t jest na butli ale do 4m miesiąca dostawała w nim moje mleko i całe szczęście nie lubi jeść w nocy, nawet dzis przy temp nie bardzo chciała się napić
Jest jakiś inny poradnik wart polecenia w takim razie?
Czy Wasze dzieciaki za każdym razem odwracają się jak je wołacie? Mam na myśli dzieci będące w wieku mojej Zu ;)
Dziewczyny w jaki sposób mogę małemu ulżyć w zaparciu?
Nasz w wieku Zu rzadko odwracał się na wołanie. Zależało wszystko od humoru. Im był starszy, tym częściej.
Teraz też nie zawsze reaguje - szczególnie, jak mu nie pasuje, co się do niego mówi albo jak się próbuje przerwać jakąś niedozwoloną czynność, to udaje, że nie słyszy ;-)
katka niestety właśnie w okolicach 3 miesiąca życia wzrasta u dziecka zapotrzebowanie na ilość jedzenia i pewnie stąd u ciebie te częstsze pobudki....u nas było tak, że do 3 miesiąca Młody jadł koło 20 i zasypiał i potrafił tak pospać nawet do 1 w nocy....a teraz jak zje koło 20 to po 22 już zaczyna się szamotać bo robi się głodny pośpi dłużej - tak do 23:30, max do 24 - jak zje miske kaszy na mleku !!!!
--
Oj, oby do tego 3 miesiaca...podobno wtedy jest lepiej
--
My podajemy Infacol do dziś, ale oczywiście ja lekarzem nie jestem i dlatego zaintrygowało mnie dlaczego masz odstawić
Wiem że do buzi się wpuszcza, ale mój Kacperek chyba tego nie akceptuje albo coś źle robię. Wczoraj wieczorem chciałam podać i on najpierw wypluł wszystko, potem zrobił się czerwony, zaczął płakać i w ogóle nie chciał jeść. Tak zasnął. Za pół godziny zapomniał chyba o tym incydencie i przypomniało mu się jedzenie.
Ten dicoflor jest lepszy? Bo już sama nie wiem... Chcę się jakoś zabezpieczyć na święta... Na wszelki wypadek