Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja pizze jem i gitara
ja Iwonce podawałam syrop Lactulosum ale miała wtedy jakieś 14 miesięcy i było to za radą lekarza pediatry. Nie mam ulotki bo wyrzuciłam a na butelce z syropem nie ma napisane od jakiego wieku można go stosować.
dziewczyny, czy karmiąc piersią mogę się uraczyć zupą ogórkową?
Czy jest sens zmienic mleko?
3. Zastanawiam się co pojem na święta... Śledzie odpadają, smażone też, pierogi z kapustą i grzybami niestety też... To co można przy karmieniu piersią? Robić sobie specjalnie dania? Chyba bym się wykończyła! Miejsca na kuchence zabraknie! Czy może przesadzam...? Ale też boję się o brzuszek Kacperka...
Pamiętam, jak urodziłam i myślałam o świętach, to się martwiłam, co ja wtedy zjem. Ale już się nie martwię
to zależy od tego co jadasz na co dzień i jak bardzo jesteś na tzw. diecie dla matek karmiących.
Mam pytanie dotyczące sutków dziecka Dziś przypadkiem wymacałam, że Lilka ma jeden sutek płaski a w drugim jest jakby taki guzek, nie wiem, jak to inaczej nazwać. I nie wiem, co to może być.
Mój Adaś też tak miał, ale jak miał jakieś 2-3 tygodnie. To efekt działania hormonów kobiecych w mleku. Ale Twoja Lilianna jest większa, więc nie wiem czy w takim wieku też może się tak dziać...
Ja mam łatwiej bo gotuję łyżeczkę dla 2 dziewczyn
Ale czy kleik ryżowy zawiera gluten?
Kleik ryżowy/ryż glutenu nie zawiera