Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Acia nie boisz sie, że Ci fiknie na brzuch i zatka nos? Ja obsesyjnie pilnuje noska i nawet jak weźmie sobie rączke na nosek to jej zdejmuję, bo się boje żeby mi się przypadkiem nie udusiła.Dzieci mają instynkt, który raczej nie pozwoli im się udusić, zwłaszcza samemu zatykając sobie nosek. Przepraszam Malisiek, ale wydało mi się to strasznie zabawne ;)

a mi obie położne - i przy Iwi i przy Mateuszku radziły kłaść na boczkach i tak robiliśmy, żadne z dzieci nie ma problemów z bioderkami za to mają piękne kształtne i nie spłaszczone z tyłu główki....

A moja Nadia w sumie na bokach leżała tylko trochę, a tak to na plecach z głową w jedną ze stron :> I główkę ma super kształtną, żadnych spłaszczeń nie ma :)
Dii, a czy on nie pokasłuje przypadkiem, żeby zwrócić na siebie uwagę? Pamiętam, że Lil dość wcześnie to uskuteczniała, ale nie pamiętam, czy aż tak wcześnie, jak Kacperek :)

Migg, no dobra, przyznaje, ze z tym zatykaniem nosa reka moze troche przesadzam i moze to byc troche smiesne. Ale jak jej wezme ten rekaw sprzed noska, to jestem spokojna ;p
Daktarin jest dobry na pleśniawki, ale na receptę

Mój Adaś miał taki etap, że zasypiał tylko jak miał kocyk na twarzy...
Przy zasypianiu to jest tak jakby wisienka na torcie
Teraz zasnął bez ale na huśtawce i przy odgłosach natury (woda z kranu
) a wcześniej oszukałam go, że idziemy na spacer. Założyłam mu czapkę i szalik i niosłam do wózka i po drodze mi usnął. Wróciłam się, położyłam do łóżeczka, otworzyłam okno i pogoda jak na spacerze. Spał 2 godziny!

winni ale piszesz, że w dzień tego nie ma, a przecież w dzień też śpi w Waszym łóżku?
winni, a to nie od mrozu?