Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzieci mają instynkt, który raczej nie pozwoli im się udusić, zwłaszcza samemu zatykając sobie nosek. Przepraszam Malisiek, ale wydało mi się to strasznie zabawne ;) Acia nie boisz sie, że Ci fiknie na brzuch i zatka nos? Ja obsesyjnie pilnuje noska i nawet jak weźmie sobie rączke na nosek to jej zdejmuję, bo się boje żeby mi się przypadkiem nie udusiła.
a mi obie położne - i przy Iwi i przy Mateuszku radziły kłaść na boczkach i tak robiliśmy, żadne z dzieci nie ma problemów z bioderkami za to mają piękne kształtne i nie spłaszczone z tyłu główki....
A moja Nadia w sumie na bokach leżała tylko trochę, a tak to na plecach z głową w jedną ze stron :> I główkę ma super kształtną, żadnych spłaszczeń nie ma :)
Dii, a czy on nie pokasłuje przypadkiem, żeby zwrócić na siebie uwagę? Pamiętam, że Lil dość wcześnie to uskuteczniała, ale nie pamiętam, czy aż tak wcześnie, jak Kacperek :)
Migg, no dobra, przyznaje, ze z tym zatykaniem nosa reka moze troche przesadzam i moze to byc troche smiesne. Ale jak jej wezme ten rekaw sprzed noska, to jestem spokojna ;p
Daktarin jest dobry na pleśniawki, ale na receptę
Mój Adaś miał taki etap, że zasypiał tylko jak miał kocyk na twarzy...
winni ale piszesz, że w dzień tego nie ma, a przecież w dzień też śpi w Waszym łóżku?
winni, a to nie od mrozu?