Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
PENNY, poczekaj aż mięso wprowadzisz wtedy porozmawiamy
4.Mamo, tato, co ty na to? O opiece, pielęgnacji i rozwoju Waszego maleństwa + DVD Paweł Zawitkowski
my Tosie już kładziemy na brzuszku ale na razie po 5 minutek
"Mądrzy rodzice" nie znam, jaki to typ książki, o czym mówi?
No i jak z tymi normami i podawaniem mleka modyfikowanego?
Winnica, Lil ma alergię i nie jem nabiału, ale u niej to przeszło po odstawieniu. Natomiast nie miała takich policzków, tylko wysypkę (m.in.) A czy to może być związane z mm, które mu dajesz? (Bo rozumiem, że karmisz teraz mieszanie). Brak nabiału Adasiowi nie zrobi krzywdy, tylko Tobie może brakować wapnia :) Czy są tu maluchy z alergią na białko mleka krowiego?
Natomiast nie miała takich policzków, tylko wysypkę (m.in.) A czy to może być związane z mm, które mu dajesz? (Bo rozumiem, że karmisz teraz mieszanie).
Mądrzy rodzice to świetna książka. Również polecam. Zwłaszcza że poparła naukowo moje intuicyjne branie na ręce i przytulanie Lilki od razu, gdy zaczynała płakać
co do policzków Adasia, to mi się też wydaje, jak dziewczyny pisały, że to bardziej alergia kontaktowa albo coś w tym rodzaju, zwłaszcza, że nie jest cały czas.
podeszłam, a ona tak głośno się roześmiała, że męża obudziła Cudowne są takie chwile
Jesteśmy w fazie skoku i po 3 miesiącach z hakiem wzorowych i calusieńkich przespanych nocy moja córunia obudziła się dziś 3 razy
No właśnie w nocy Miki też spał na brzuchu - jakby miał spać na pleckach, to by pewnie w ogóle nie spał
Muszę się pochwalić :Oktawia przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie.Robi to kilkanaście razy dziennie.:tongue
Dzisiaj byłyśmy u fryzjera i malutka grzecznie czekała na mamusię.