Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak samo z tym, że mała raz śpi 6 h a raz nie śpi, raz płacze przy piersi, raz nie płacze, to wszystko jest NORMALNE
ciężko na takie pytanie odpowiedzieć.
A dziś uwaga, Nadia spała od 23.oo do 6.oo z jednym budzeniem na cycka
Rzecz jasna nadziei sobie żadnej nie robię, bo to pewnie jednorazowy wybryk, ale cieszyłam się tym cały dzień 

Swoją drogą mm też ma chyba białka mleka krowiego.Mamo 3 pobudki, hahaha ja tam się cieszę , jak mam tylko tyle i jestem radosna rano jak skowronekHaha, ja mam tak samo :) A jak jeszcze pośpi od 20 do 23 bez pobudki to normalnie jest szał :D Zauważyłam też, że jak Lil obudzi się ok północy i wojuje/bawi się przez godzinę-półtorej, to potem śpi bez pobudki do 5,6. No ale nie będę z tego powodu zachęcać jej do zabaw w środku nocy
. No a te bezzębne uśmiechy rekompensują wszystko
.
[/urlA czemu dokarmiasz jak piersi już nie chce?
a jak kwęka i szuka dalej a cyca już nie chce to dokarmiam
[/url
bo jak nazwać wciskanie 33 letniemu facetowi marcheweczki, ogóreczka i nie reagowanie na odmowę ??
???
. W ogóle mam stresa, jak mam karmić w obecności teściowej, bo ona zawsze skomentuje, że Gosia za krótko jadła, pewnie za mało i pewnie będzie głodna
, a to głodne dziecię wygląda jak chiński zawodnik sumo
.
[/urlW ogóle mam stresa, jak mam karmić w obecności teściowej, bo ona zawsze skomentuje, że Gosia za krótko jadła, pewnie za mało i pewnie będzie głodna , a to głodne dziecię wygląda jak chiński zawodnik sumo .
już się stresuję karmieniem Małego przy Niej - będziemy się widzieć w święta

[/urlja to zrobiłam zakaz wstępu, gdy karmiłam tylko P mógł wejść do pokoju! :)U nas nikt prócz R. nie ma wstępu, gdy karmię. To jest czynność intymna moja i dziecka i nikomu nic do tego. No i dla mnie to zupełnie naturalne ;)
ale to przez wstyd- inna bajka

[/url]