Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Misia była u nich po raz pierwszy, wystraszona, obserwowała wszystkich z niepewnością.
Tylko że już się nauczyłam z tym radzić i przed wizytą u nich zawsze mówię mężowi "jak będzie robiła tak, to powiedz jej coś', "mają ją nie przekładać z rąk do rąk" itd.tylko tym razem nie przewidziałam tego, że nie będzie mi chciała oddać córki, a męża niestety przy tym nie było... Myślałam, że mnie piorun strzeli!
Ja robię dokładnie to samo :) Wtedy juz jak poszłam karmić do innego pokoju i Przemek przyszedł, to mu zapowiedziałam, ze jak Jego mama kolejny raz zapędzi się do sypialni, to ma ją powstrzymać :) Widzisz, Twoja teściowa nie chciała Ci oddać córki a moja wkurza mnie tym, że po prostu wstaje i sobie ją ode mnie bierze :) I nie ważne, czy misia ma nakupkane, czy chce jeść - trzymałaby Ją i na siłę uspokajała, kiedy ewidentnie mała protestuje :) Wkurzyło mnie też to, ze Przemka brat zapalił fajkę na klatce, jak wychodziliśmy i Misiak na pewno trochę powdychał... :/ a nigdy wcześniej z dymem papierosowym nie miała do czynienia. AAA i te doszukiwanie się podobieństwa Michalinki do Przemka na siłę, podczas gdy nawet sam Przemek uważa, ze mała nie ma nic z niego :) Zdecydowanie nie lubię takich wypadów ;)
--
Takie małe to jeszcze nie czai za dużo Na pewno czuje,że inne miejsce itp,ale nie porównasz tego z prawie rocznym dzieckiem .Zdecydowanie
Inna sprawa, że ja teściów lubię Jedyne co to musiałam tłumaczyć na czym BLW polega i dlaczego uważam, że to takie dobre dla dziecka jest
Ciekawe, czy któraś przebije mojego teścia, który radził, żeby Gosi smoka zanurzyć w cukrze, żeby spała i nie płakała
100 lat dla Gosiaka Madzinkowego
A tak w ogóle, to chciałam się pochwalić, że Lilka od paru dni w końcu mówi słynne "agu"