Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, ale potem jej przeszło i płacze na początku a potem zasypia. I jak miała 2,5 miesiąca jechaliśmy w jej pierwszą dłuższą podróż (4 h) i zniosła pięknie! Spała cały czas.
Trochę lepiej - chyba antybiotyk już zaczął działać

Ja do tej pory miałam kupy raz dziennie, a od tygodnia na lekach co pierdniecie to kupa na całe plecy,
A tak w ogóle, to chciałam się pochwalić, że Lilka od paru dni w końcu mówi słynne "agu"
Kiedy wy ze swoimi pociechami wyruszyliście na jakąś wycieczkę????--
Jak Wam sie dziecko krztusi bo mu za szybko mleko tryska z piersi to co robicie?
Kiedy wy ze swoimi pociechami wyruszyliście na jakąś wycieczkę????
Ale to moje zdanie
!
.
.
[/url

Pewnie 2 miesięczne niemowlę będzie się nadawało na taką podróż, bo większość maleńkich dzieci ładnie śpi w samochodzie. Pytanie tylko czy Ty się nie umordujesz z takim maleństwem.
Spał i budził się tylko na jedzonko i zmianę pieluchy
Mnie sie wydaje, ze lepiej w podrozy sprawdzaja sie noworodki i niemowlaki ktore nie sa jeszcze mobilne!
ale to moje osobiste zdanie...

MASAKRA. Im dalej, tym gorzej. W 2013 czeka nas wyjazd nad Bałtyk w kombinacji roczniak+trzylatek, hmm...
Ja to wolę przy maluchu mieć wszystko poukładane, pod ręką w domku, a nie gdzieś na wisielca;) No i jeszcze te wszystkie obce osoby.

Rozumiem tłumne centra handlowe itp., ale sam fakt, że gdzieś tam będą się przewijać obce osoby?
Cyrk normalnie.
Jeszcze masz małe dziecko.Zobaczysz jak będzie reagować jak będzie starsze
Kurczę, wszystkie piszecie, że Wasze maluchy tak źle na obcych reagują.... mój Adaś to taki "inniak"
bo na skilka dni nie było.

Ciężko na dzień dzisiejszy cokolwiek zaplanować bo nie wiem jak dziecko się będzie miało do takiego wyjazdu dlatego właśnie chciałam was zapytać bo już macie trochę więcej doświadczenia w tej kwestii
W najgorszym wypadku bedę musiała zostać z dzieciątkiem w domku i też będzie git