Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja chciałam się zapytać jak ze spacerkami ? kiedy zabrałyście na pierwszy lub zamierzacie zabrać ile czasu po porodzie ??
ale na pierwszy spacer wyszliśmy tydzień po porodzie i od tamtej pory jesteśmy na zewnętrzu prawie codziennie, nawet jak było -8 

teraz jej włączam YT i chwilę poogląda ale zaś z kolei zaczęła rzygać
śmiejemy się, że ona do "byle kogo" się uśmiechać nie będzie

, ale o niebo lepiej się mamy - ja i moja Marudka!
, i po bólu gardła. Aż byłam zaskoczona, bo w życiu nic mi tak od ręki nie pomogło.

Jaki płacz przy tym,a jak dziąsła trze to mnie aż ciarki przechodzą. dzisiaj zmierzyliśmy małą i ma już 73 cm
Jak sama ją mierzyłam też wyszło mi więcej.. U lekarza całkiem inaczej.Bardzo długa jak na cztery miesiące
ezuu, u nas noc masakryczna. Do 4 nie bylo spania, a od 4 pobudki co 30 minut.. Myslalam, ze mne cholera wezmie.Może coś Małej dolegalo? Nawet u połroczniaków zdarzaja się noce z pobudkami, co godzinę :))) Trzeba się przyzwyczaić :))
. A mierza u was takim jakby cyrklem, czy zwykla miarka? Tzn "cyrkiel" wyglada tak ja przy dzieciach stojacych, tyle, ze na lezaco przy wyprostowanych nozkach.Dziewczyny, mam jeszcze pytanko, czy macie pomysl na glodne dziecko w nocyJa już przestałam wierzyć, że Lil prześpi jeszcze kiedyś 5 godzin bez przerwy ;) Po 5 miesiącu jej przeszło długie spanie. Ostatnio dodatkowo budzi się w nocy ok 23 i do 2 się bawi. A potem znów budzi się co godzinę... Tłumaczę to sobie, że ma taki czas, że nabywa nowych umiejętności, może bolą ją dziąsła, może coś jej się śni i łatwiej się wybudza. Jest masa powodów, ale zauważyłam że głód niekoniecznie (tzn. w nocy L. tak naprawdę głodna jest może z dwa razy).
).
.na razie to rozczula mnie to jak Martynka po wyjeciu z łóżeczka od razu zwija sie jak taki precelek i dzioba otwiera w oczekiwaniu na cycusia ;-)) no i weź jej nie daj
[/urlUlcia popatrz na Frag i zastanów się, czy za parę miesięcy jak będzie np ząbkować i budzić się co pół godziny, czy nadal będzie cię ten precelek rozczulał :)--

koło 22.oo jest karmienie, odkładam ją do łóżeczka. Budzę się rano i jestem z nią w łóżku, i autentycznie nie wiem kiedy ją biorę do naszego wyrka. Dwa razy mi się tak zdarzyło
bo normalnie to się budzę i zmieniam pierś.

Pani doktor usłyszała wczoraj coś w oskrzelach, ale ponoć to dopiero początki, zastanawiała się chwilę czy nie dać antybiotyku, ale w końcu stwierdziła, że może dadzą radę jeszcze inne leki, zobaczymy. To jest mama mojej koleżanki, bardzo lek ufam po tym jak jako jedyny lekarz zdiagnozowała mi kiedyś zapalenie płuc i wreszcie dała leki, które mi pomogły. Widzę że stara się uniknąć antybiotyku i mam nadzieję, że uda się bez tego..