Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja chciałam się zapytać jak ze spacerkami ? kiedy zabrałyście na pierwszy lub zamierzacie zabrać ile czasu po porodzie ??
teraz jej włączam YT i chwilę poogląda ale zaś z kolei zaczęła rzygać
śmiejemy się, że ona do "byle kogo" się uśmiechać nie będzie
dzisiaj zmierzyliśmy małą i ma już 73 cm
Może coś Małej dolegalo? Nawet u połroczniaków zdarzaja się noce z pobudkami, co godzinę :))) Trzeba się przyzwyczaić :)) ezuu, u nas noc masakryczna. Do 4 nie bylo spania, a od 4 pobudki co 30 minut.. Myslalam, ze mne cholera wezmie.
Ja już przestałam wierzyć, że Lil prześpi jeszcze kiedyś 5 godzin bez przerwy ;) Po 5 miesiącu jej przeszło długie spanie. Ostatnio dodatkowo budzi się w nocy ok 23 i do 2 się bawi. A potem znów budzi się co godzinę... Tłumaczę to sobie, że ma taki czas, że nabywa nowych umiejętności, może bolą ją dziąsła, może coś jej się śni i łatwiej się wybudza. Jest masa powodów, ale zauważyłam że głód niekoniecznie (tzn. w nocy L. tak naprawdę głodna jest może z dwa razy). Dziewczyny, mam jeszcze pytanko, czy macie pomysl na glodne dziecko w nocy
na razie to rozczula mnie to jak Martynka po wyjeciu z łóżeczka od razu zwija sie jak taki precelek i dzioba otwiera w oczekiwaniu na cycusia ;-)) no i weź jej nie daj
Ulcia popatrz na Frag i zastanów się, czy za parę miesięcy jak będzie np ząbkować i budzić się co pół godziny, czy nadal będzie cię ten precelek rozczulał :)--
Pani doktor usłyszała wczoraj coś w oskrzelach, ale ponoć to dopiero początki, zastanawiała się chwilę czy nie dać antybiotyku, ale w końcu stwierdziła, że może dadzą radę jeszcze inne leki, zobaczymy. To jest mama mojej koleżanki, bardzo lek ufam po tym jak jako jedyny lekarz zdiagnozowała mi kiedyś zapalenie płuc i wreszcie dała leki, które mi pomogły. Widzę że stara się uniknąć antybiotyku i mam nadzieję, że uda się bez tego..