Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ulcia popatrz na Frag i zastanów się, czy za parę miesięcy jak będzie np ząbkować i budzić się co pół godziny, czy nadal będzie cię ten precelek rozczulał :)
i zastanawiam się jak to bedzie u nas i jestem mocno przerażona.
ale może nie ma co się na zapas martwić, bo tak naprawdę samodzielne porzucenie cyca może nastąpić w każdej chwili--
uhu, u na sni widu ni słychu, cycuś the bezt mimo ze mama podsuwa inne pychotki, jest ryk i obraza, że co ja mu tu daje, on uwielbia moje piersi
Liczę na to, że u nas będzie tak samo
No właśnie w ostatnim miesiącu stan moich cycków jakoś bardzo znacząco się pogorszył znajoma koleżanki mojej teściowej miała cycki do kolan
Moje dziecko ma to samo, a nigdy nie było jakimś megacycozwisem. Swoją drogą, Lil nie ma dłuższych niż pół godziny drzemek w dzień (od chyba 3-go miesiąca), właśnie dlatego, że po zaśnięciu na cycu odkładam ją do łóżeczka (bez cyca). Śpi na mnie/ przy mnie dopiero wtedy, gdy widzę, że jest ewidentnie niedospana. Ale zazwyczaj te krótkie drzemki jej wystarczają. ale wtedy śpi max pół godziny, a na cycusiu to i 4 trzaśnie
W dodatku cos mi sie 'zrobilo', bo od kilku dni w nocy sie boje i przypominaja mi sie najstraszniejsze horrory... :(
--
Życzę dużo zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków! My z Zuzią też chore :(Co do nocnych pobudek to u nas, podobnie jak u Was, jest MASAKRA W dodatku Zuzol nie chce pić mleka, więc każde jej przebudzenie, a ja robię mleko z nadzieją, że akurat tym razem wypije....
nie dziwię się, mi sie wydaje ze to jest przejsciowe i wróci do normy, moze przez infekcje, skok, różnie bywa, u nas tez swego czasu była obraca na mleko Tak jak napisałaś....Nie mam zamiaru zmuszać , ale przy każdej możliwej okazji proponuje jej mleczko... Mam nadzieję, że za jakiś czas jej przejdzie, bo jestem cała nerwowa...--
Mój Witek miał czkawkę kilka razy dziennie- ilekroć zaczynał się śmiać
Dziewczyny to nie od choroby, bo ona ograniczała mleko już od dobrego miesiąca, a ostatnimi dniami odmawia już zupełnie...Jedynie co, to w nocy TROSZKĘ popije...
--
Katka na nerwice lekawa nie cierpialam. Ale nie wiem, czemu tak nagle sie zaczelam bac. Musze zapalac swiatlo w przedpokoju i jak mala nie spi to caly czas cos nuce, bo przeraza mnie ta cisza..
Sa ludzie ,ktorzy w ogole mleka nie pija i sa zdrowi,nic im nie brakuje(moj tata od dziecinstwa mleka nie ruszy- a przetwory mleczne je normalnie np.sery,jogurty,twarogi i jest zdrowy jak kon!:)