Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ulcia popatrz na Frag i zastanów się, czy za parę miesięcy jak będzie np ząbkować i budzić się co pół godziny, czy nadal będzie cię ten precelek rozczulał :)
i zastanawiam się jak to bedzie u nas i jestem mocno przerażona.

), żeby mu cyca nie dać. i potem nagle cyc przestał dla niego istnieć.ale może nie ma co się na zapas martwić, bo tak naprawdę samodzielne porzucenie cyca może nastąpić w każdej chwili--
uhu, u na sni widu ni słychu, cycuś the bezt mimo ze mama podsuwa inne pychotki, jest ryk i obraza, że co ja mu tu daje, on uwielbia moje piersi
Pamiętam, że jeszcze na początku lipca, czyli jak miał 9/10mcy, to w dzień spał na cycu inaczej nie dawało rady. A w sierpniu już cycka nie chciał wcale, odstawił się jeszcze przed roczkiem.Liczę na to, że u nas będzie tak samo

znajoma koleżanki mojej teściowej miała cycki do kolanNo właśnie w ostatnim miesiącu stan moich cycków jakoś bardzo znacząco się pogorszył

ale wtedy śpi max pół godziny, a na cycusiu to i 4 trzaśnieMoje dziecko ma to samo, a nigdy nie było jakimś megacycozwisem. Swoją drogą, Lil nie ma dłuższych niż pół godziny drzemek w dzień (od chyba 3-go miesiąca), właśnie dlatego, że po zaśnięciu na cycu odkładam ją do łóżeczka (bez cyca
). Śpi na mnie/ przy mnie dopiero wtedy, gdy widzę, że jest ewidentnie niedospana. Ale zazwyczaj te krótkie drzemki jej wystarczają.
Wracamy dopiero za tydzień. Nie mam za bardzo czasu wchodzić na forum, ale podczytuję i dzięki temu jestem na bieżąco 
W dodatku cos mi sie 'zrobilo', bo od kilku dni w nocy sie boje i przypominaja mi sie najstraszniejsze horrory... :(
--
W dodatku Zuzol nie chce pić mleka, więc każde jej przebudzenie, a ja robię mleko z nadzieją, że akurat tym razem wypije....

Życzę dużo zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków! My z Zuzią też chore :(Co do nocnych pobudek to u nas, podobnie jak u Was, jest MASAKRA W dodatku Zuzol nie chce pić mleka, więc każde jej przebudzenie, a ja robię mleko z nadzieją, że akurat tym razem wypije....
zycze zdrówka, my tez chorzy

Tak jak napisałaś....Nie mam zamiaru zmuszać , ale przy każdej możliwej okazji proponuje jej mleczko... Mam nadzieję, że za jakiś czas jej przejdzie, bo jestem cała nerwowa...--nie dziwię się, mi sie wydaje ze to jest przejsciowe i wróci do normy, moze przez infekcje, skok, różnie bywa, u nas tez swego czasu była obraca na mleko
Mój Witek miał czkawkę kilka razy dziennie- ilekroć zaczynał się śmiać

Dziewczyny to nie od choroby, bo ona ograniczała mleko już od dobrego miesiąca, a ostatnimi dniami odmawia już zupełnie...Jedynie co, to w nocy TROSZKĘ popije...
--
może warto się do lekarza wybrać, bo np przy zębach jeśli dziecko odmawia przez kilka dni to należy się wybrać do lekarza...
Katka na nerwice lekawa nie cierpialam. Ale nie wiem, czemu tak nagle sie zaczelam bac. Musze zapalac swiatlo w przedpokoju i jak mala nie spi to caly czas cos nuce, bo przeraza mnie ta cisza..
Mam kleik ryżowy otwarty już z 1,5 miesiąca, Adaś go je i nic mu się złego nie dzieje. 
Normalnie gdyby nie to, że musiałam wieczorem popracować, to bym się wyspała
Sa ludzie ,ktorzy w ogole mleka nie pija i sa zdrowi,nic im nie brakuje(moj tata od dziecinstwa mleka nie ruszy- a przetwory mleczne je normalnie np.sery,jogurty,twarogi i jest zdrowy jak kon!:)
. Przetwory jem (tzn. teraz ograniczam mocno ze względu na Gosiaka), za to mój ojciec ani mleka ani nic mlecznego nie zje i też żyje i zdrowy
.
[/url