Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
:otóż do dnia dzisiejszego jak dotykam brzucha to mam uczucie jakby on nie był mój tylko przeszczepiony.Czy takie uczucie jest normalne i jak długo to trwa?
...a dziś - dwa razy GIBON był
dziewczyny mam pytanie odnośnie gorszego apetytu dziecka. Jakoś od Wigilii Jaś bardzo słabo je, dużo mniej zjada z butli (karmię piersią + MM) i stąd moje pytanie: czy taki dużo słabszy apetyt może być objawem skoku rozwojowego?? Mały kończy dziś 9 tygodni, więc pasowałoby do 2-go skoku...Ogólnie też gorzej sypia i jest marudny, ale to niejedzenie martwi mnie najbardziej
Ja podaję mimo że antybiotyku nie miałyśmy, bo widzę jaką masakrę w jelitkach im leki robią. nawet 8 kup dziennie, do tego połowa to rozwolnienie. Jeszcze pewnie przez tydzień po będę podawać, tak dla spokoju. Podawac jeszcze oslone przez jakis czas po antybiotyku?
do dzisiaj miejsce wokół blizny czuje dziwniejakby nie do końca właśnie
Violet, u nas to samo. Tylko, że dodatkowo przy jedzeniu jest kilka przerw i płacz- a ona nie płakała dotąd bez powodu,a TYLKO jak była głodna. Teraz puszcza smoczek i wrzeszczy,
u nas tak było, skok i mniejszy apetyt przez kilka tyogodni
ha ha Hassy wiem, wiem nic nie trwa wiecznie
Dziewczyny mam pytanie do mam po cesarce:otóż do dnia dzisiejszego jak dotykam brzucha to mam uczucie jakby on nie był mój tylko przeszczepiony.Czy takie uczucie jest normalne i jak długo to trwa?
zaczęłam Małej podawać wczoraj Bobotic z łyżeczki, ale strasznie się krzywi i nawet popłakuje. Macie jakiś inny sprawdzony pomysł, aby podać dziecku takie krople?
Jak dbacie o okolice intymne córeczek?
alar: zaczęłam Małej podawać wczoraj Bobotic z łyżeczki, ale strasznie się krzywi i nawet popłakuje. Macie jakiś inny sprawdzony pomysł, aby podać dziecku takie krople?
A zapach to jaki,rybny czy taki sluzowy zwykly? Bo jak rybny,to moze byc zapalenie jakies bakteryjne.
Ja to robię, ale gdy jej przetrę tą białą wydzielinkę, to potem cała pisia jest bardzo czerwona Wasze dziewczynki też tak mają?
Teorka tak, Adaś został skierowany na rehabilitację właśnie dlatego, że się nie obraca... a właściwie nie obracał....na plecy.
U mnie i pediatra i neurolog mówiła, że jak się nie będzie obracał do końca 7 miesiąca to będziemy się rehabilitować...