Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie rusza zwłaszcza jak muszę taką rozmazaną na całe plecy przebrać i się nie upaprać, a to już takie dorosłe są, więc masakra. Mnie tam "zapak" kup nie rusza
tzn jak zrobi twardego kabana to luz ale dzisiaj było z rozbryzgiem ahahahaha
Tosia nie śpi mi już od 23:30 a jest 3 z kawałkiem i właściwie to nie wiem o co może jej chodzić.
Wczoraj mała robiła kupala do miski, ja rzecz jasna byłam nad nią i myślałam, że mi oczy i nos wypali
Mogę Ci od mojego m. załatwić okulary spawacza (sam szyk, sprawdzą się też na imprezach techno) oraz maskę przeciwpyłową (wygląda się w niej jak Lord Vader cały w bieli).
Ja też polecam ten kubeczek moja mała też z niego już pije
Prawda, że fajny wynalazek, a dziecko po prostu zasysa sobie płyn Ja na początku dawał takie wodniste przeciery, a wczoraj spróbowałam bez przekonania wodę, bo to ani smaku ani konsystencji nie ma, a skubana wypiła wszystko :)
czemu mi się nick nie pojawia jak kopiuję treść czyjegoś posta?
Od razu sobie przypominam jak moim zmieniałam pieluchy jak kilogram ważyły :) Normalnie strach, żeby nie uszkodzić, bo to niewiele większe od ręki było.. No i pieluchy 0 sięgające pod pachy... A teraz Patka to może i z 7,5kg waży, a Amelka pod 7... Sysia malizny byly :) ja nie wiedzilalam jak sie mam do niego zabrac albo o zgrozo w co ubrac skoro wszystkie spioszki, pajace za duze byly
Dziewczyny sprobowalam dzis ze sloiczka marchewke ktora byla otworzona jakies 72 h temu. Pisza zeby wyrzucic bo 48 h od otworzenia wiecie moze dlaczego? byla bardzo dobra wiec troche tego nie rozumiem...
Mam problem z kupnem fotelika samochodowego, kupic taki 9 do 25 czy 0 do 25 kg? Ten drugi wydaje mi sie lepszy bo mozna go ustawic na pol-lezaca np gdy dziecko zasnie ale w sumie to jestem kompletnie zielona w tym temacie...