Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój się już nie bulwersuje, dziś to nawet mu przyniosłam, bo sama nie mogłam uwierzyć w kolor i konsystencję - pół na pół jagody i brokuł, normalne bajka :) mój mąż zawsz etaki troche zbulwersowany jak widzi mnie "czytającą" pampersa
Czarna? ja czekam co jutro będzie po szpinaczku
L. budzi się od jakiegoś czasu co godzinę od 20 do rana. Czasami co dwie. I tak, jak byłam zawsze na naturalnym karmieniem, niezapychaniem dziecka smokiem itp., tak mi to przechodzi. Nie mam czasu na nic. Ani na pracę ani na odpoczynek. Do d... Sorki, musiałam się wyżalić. A najlepsze jest to, że ona w dzień jest zupełnie innym dzieckiem. Radosnym, wyluzowanym i w ogóle.
jak radzicie sobie z myciem dziąseł u maluchów? robicie to codziennie? bo ja nie ogarniam u nas przy każdej próbie jest płacz i histeria
Mojej mamie to jakoś łatwiej daje pod opiekę małego - chociaż nie bez oporów, ale teściowej to unikam jak mogę.
Violet tak mi pediatra zaleciła, ale nie iem czy właśnie nie lepiej od razu zmienić. Przynajmniej wiedziałabym czy szkodzi meszanie dwóch mlek czy nowe mleko. A z drugiej strony taka gwałtowna zmiana może zaszkodzić delikatnemu żołądkowi malca . Sama nie wiem.
Ja zmieniam na hipp combiotik 1 na wzdęcia i zaparcia.