Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

woli siadac :)Gratki dla Misi odemnie i mojego nalesnika ktory w nosie ma obrotyWczoraj byliśmy u znajomych, których półroczna córeczka ma w nosie obroty, za to ciągnie się do siadania nawet z leżenia na plechach... Coś za coś moja droga :) Ja to już czekam aż zaczną siadać, bo musimy się przesiąść do spacerówki, bo mi z gondolek wyrosły, a nie chcę ich na siłę sadzać, wolę żeby same zaczęły. Muszę przymierzyć je do gondolek, bo 2 tyg nie byłyśmy na spacerze z racji choroby, więc boję się, że muszę dziś zejść do piwnicy po spacerówki..woli siadac :)
Wczoraj byliśmy u znajomych, których półroczna córeczka ma w nosie obroty, za to ciągnie się do siadania nawet z leżenia na plechach... Coś za coś moja droga :) Ja to już czekam aż zaczną siadać, bo musimy się przesiąść do spacerówki, bo mi z gondolek wyrosły, a nie chcę ich na siłę sadzać, wolę żeby same zaczęły. Muszę przymierzyć je do gondolek, bo 2 tyg nie byłyśmy na spacerze z racji choroby, więc boję się, że muszę dziś zejść do piwnicy po spacerówki..
 No my mamy mala gondole bo jedynie 73 cm ...wiec pewnie za dwa miesiace sprobujemy spacerowke oczywiscie jak mlody nie bedzie siedzial stabilnie to bedzie jezdzil na plasko 

..no po prostu uczę się być mamą i stąd to moje pytanie...każdy co innego mówi...że za dużo mu daję albo że za mało...nie wiem ile taki bąbel może jeść...mamy które też "jadą" na sztucznym to może coś doradzą?
pozdrawiam

[/url
. Staram się dużo pić żeby tego mleka było więcej,ale sama wiem, że najlepszym producentem mleczka jest maluch-a dla niego mamy cyc jest beeee

A sadzacie sobie takie niesiedzące dzieci na kolanach w pozycji takiej półleżącej? Bo ja tak robię, a nie wiem, czy powinnam?
      Podpinam się pod pytanie. Ja sadzam nawet w pozycji bardziej siedzącej niż półleżącej, małemu się to bardzo podoba..

A sadzacie sobie takie niesiedzące dzieci na kolanach w pozycji takiej półleżącej? Bo ja tak robię, a nie wiem, czy powinnam?

jezeli dziecko przekręci się na brzuch i z pozycji czworaczej podpierając się usiądzie.