Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wczoraj byliśmy u znajomych, których półroczna córeczka ma w nosie obroty, za to ciągnie się do siadania nawet z leżenia na plechach... Coś za coś moja droga :) Ja to już czekam aż zaczną siadać, bo musimy się przesiąść do spacerówki, bo mi z gondolek wyrosły, a nie chcę ich na siłę sadzać, wolę żeby same zaczęły. Muszę przymierzyć je do gondolek, bo 2 tyg nie byłyśmy na spacerze z racji choroby, więc boję się, że muszę dziś zejść do piwnicy po spacerówki.. Gratki dla Misi odemnie i mojego nalesnika ktory w nosie ma obroty woli siadac :)
Wczoraj byliśmy u znajomych, których półroczna córeczka ma w nosie obroty, za to ciągnie się do siadania nawet z leżenia na plechach... Coś za coś moja droga :) Ja to już czekam aż zaczną siadać, bo musimy się przesiąść do spacerówki, bo mi z gondolek wyrosły, a nie chcę ich na siłę sadzać, wolę żeby same zaczęły. Muszę przymierzyć je do gondolek, bo 2 tyg nie byłyśmy na spacerze z racji choroby, więc boję się, że muszę dziś zejść do piwnicy po spacerówki..
A sadzacie sobie takie niesiedzące dzieci na kolanach w pozycji takiej półleżącej? Bo ja tak robię, a nie wiem, czy powinnam?
Podpinam się pod pytanie. Ja sadzam nawet w pozycji bardziej siedzącej niż półleżącej, małemu się to bardzo podoba..
A sadzacie sobie takie niesiedzące dzieci na kolanach w pozycji takiej półleżącej? Bo ja tak robię, a nie wiem, czy powinnam?
jezeli dziecko przekręci się na brzuch i z pozycji czworaczej podpierając się usiądzie.