Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katko, myślę, że zagrożenie pożarem usprawiedliwia takie działanie. My przeszliśmy prawdziwy alarm pożarowy latem w nocy w hotelu i mąż wynosił Martę praktycznie w piżamie plus bluza - ubierałam ją na dworze. Było zimno. Ale schodząc po zadymionych schodach, ze łzawiącymi oczami i nie wiedząc co nas czeka dalej nie myślałam o przeziębieniu:-)
Byliśmy z Tosią u pediatry zważyła ją i powiedziała, że jest trochę za gruba. Dziś ważyła 4350g a przy wyjściu ze szpitala miała 2900g. Kazała poić ją częściej wodą zamiast MM. Poza tym wszystko OK pępek się goi a kolki zwalczamy Epumisanem.
Byliśmy z Tosią u pediatry zważyła ją i powiedziała, że jest trochę za gruba. Dziś ważyła 4350g a przy wyjściu ze szpitala miała 2900g. Kazała poić ją częściej wodą zamiast MM
Bo przydał by mi się ktoś kto by mi pokazał aby było mi wygodnie w kręgosłup przy innych pozycjach niż leżąca.
a u Nas odciąganie wygląda jak jedna wielka walka jeszcze 2 tygodnie temu było tak fajnie a teraz skubana ma tyle siły, ze nie mogę sobie poradzić
--
Ja małego ani razu nie kładłam na podłodze. Leży na łóżku jak już czasem razem z matą edukacyjną. Boję się że od podłogi ciągnie zimno i zmarznie.