Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Raz jest lepiej, raz gorzej, ostatnio budzi się co 15-20 minut dopóki nie weźmiemy jej do łóżka i nie położymy się z nią
A ja mam pytanie do Mam cycozwisków, kiedy chciałyscie sprawdzić czy Wasze dziecko pociągnie z butli to podałyście najpierw wodę czy Wasze mleko, tak dla testu...?
Czy Wasze dzieci też tak uparcie patrzą na żarówki w domu? Moja potrafi tak patrzeć w jeden punkt przez długi czas, aż się martwie, żeby jej się coś z oczkami nie zrobiło, bo ja nawet na żarówkę spojrzeć nie mogę, a ona patrzy, patrzy i patrzy...
[/quote][quote=magku]Nie odbieraj tego, że się czepiam, ale chyba na bebilonie pepti,poprawiam żeby nikogo w błąd nie wprowadzać ;)
Tak tak masz racje już poprawiłam. nie wiem co mi to bebiko po głowie lata
Czy Wasze dzieci też tak uparcie patrzą na żarówki w domu?
budzić czy nie budzić????
Ja tez nie budziłam. Raz wykąpałam o 22 a raz mi się zdarzyło o 24, bo jakoś tak dziwnie się złożyło...
Czy któraś się na tym zna i może podpowiedzieć co w takim razie jeść?
Frag, znasz juz nowy termin na kurs moze?
Isula gratulacje dla Stasia. Moj leniuch starszy a przekreca sie sporadycznie.
Może ta lekarka się nie zna na tyle, żeby to rozpoznać, albo nie chce jej się w to bawić i najprościej było jej powiedzieć, ze to od mleka...
Potwierdzam ;) Ale prawda jest taka, że jeśli się nie sprawdzi, to się nie dowie. A jak długo używacie tej nowej wody? Bo możesz poczekać z 2-3 tygodnie, i jeśli nie będzie poprawy to dopiero wtedy odstawić nabiał. Bo jeśli teraz odstawisz, to może się okazać, że skóra jest lepsza, bo organizm przyzwyczaił się do nowej wody, a Ty pomyślisz, że od nabiału Aczkolwiek mi np. bez nabiału jest lepiej. Mam lepszą skórę (kiedyś miewałam non stop zapalenia skóry), mniejszy katar itp., więc nie wracam do niego. No ponoc lekarze czesto "diagnozuja" skaze, widac po forum..
Kiedy można zacząć zauważać, że dziecko ma tendencje do prawo/leworęczności? Tzn. jeśli teraz Lilka częściej je lewą ręką i w ogóle ma ją chyba bardziej sprawną, to znaczy, że będzie leworęczna? Czy to jeszcze za wcześnie?
A jak długo używacie tej nowej wody?
Kiedy można zacząć zauważać, że dziecko ma tendencje do prawo/leworęczności?
Czyli to nie mija tak szybko, jak sądziłam Dzięki! Tzn. trzyma dwa widelce lub dwie łyżki
Też przystawiłam do lewego że jak po porodzie będę przystawiała od razu Kacperka do cyca to koniecznie do prawego, bo ona mojego męża jako jedynego przystawiła do lewego i jest leworęczny a reszta rodzeństwa nie