Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiesz w weekend jej nie było by dało się jakoś tak zrobić. A po dzisiaj nie wiem czy Weronik będzie w stanie na nią jutro patrzeć. Chyba Ania nie pójdzie do szkoły i razem zostaną z nią u nas - jeszcze niew iem muszę z And porozmawiać co dalej i jak dalej to ma wyglądać bo miało go dziś nie być 3-4 godziny a nie ma go od 8 rano - chwilkę po 13 dzwonił że już wraca do domu tylko to JUŻ tak długo trwa Oj And- wiadomo... Może niech ta Jola zostanie z nią najpierw na pół h, potem na całą godzinę itp...?
Zarówno Weronika i Gabi od początku spały w swoich łóżeczkach. Dostałam po tyłku jak Kuba był mały bo go tak nauczyliśmy że do ponad roku zasypiał jedynie na rękach bujany a do tego musiał mieć guziki które melendał w palcach. Weronik najczęściej zasypia na rękach, ale M mówi że czasami jak ja na chwilkę włoży do łóżeczka i idzie do kuchni wraca a dziecko spi - więc jak najedzona i ma sucho sama też zasypia kurcze, widzę, że każde dzieciątko tutaj w miarę szybko uczy się samo zasypiać. A czy myślicie dziewczyny, że da się tak nauczyć dziecko od urodzenia?