Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Planujemy powoli (na kwiecień) chrzciny Tosi i może któraś z Was ma jakąś miejscówkę do polecenia w Warszawie po prawej stronie? Bo rodzina mojego M jest dość liczna (czyli byłoby około 50osób) a w mieszkaniu nie mam ani miejsca ani możliwości.
Nadia bez problemu zasypia u moich rodziców, ale jesteśmy tam dość często raz na tydzień/ dwa, po 2-3 dni... Dziewczyny czy Wasze dzieci też nie usną poza swoim domem? Tzn. nie chodzi mi tu o uśnięcie na dworze, ale np.w innym domu? Dziś byliśmy u moich rodziców i mieliśmy zostać do poniedziałku..
Dziś byliśmy u moich rodziców i mieliśmy zostać do poniedziałku...ale jak przyszła pora na pierwszą drzemkę, to ni chu chu Zu nie mogła usnąć, choć zmęczona była, więc aby Jej nie męczyć aż do poniedziałku - zdecydowaliśmy, że wracamy do domu...Ponadto od kilku dni pięknie zasypiała sama w łóżeczku, a po dzisiejszym dniu nastąpił bunt :/
Czy Wasze dzieci też tak mają, czy mam jeden jedyny egzemplarz ;)?
Sorry, że wrócę do liszajów Kacperka, ale miałam pokazać zdjęcia. Może w ten sposób rozpoznacie co to...
No jego nic nie swędzi a przynajmniej nie zaobserwowałam... Więc może to coś innego...? Kurcze sama nie wiem co robić...
Dziewczyny, Krasnal dzisiaj powiedział po raz pierwszy "mama"!!! Myślałam, że to nigdy nie nastąpi Najpiękniejsze słowo na ziemi no...
Magku, a myślisz, że jej do lata nie przejdzie? Może po prostu to jeszcze nie jest ten czas dla Zuzi?
Dziewczyny, Krasnal dzisiaj powiedział po raz pierwszy "mama"!!! Myślałam, że to nigdy nie nastąpi Najpiękniejsze słowo na ziemi no...
a Ninka od kilku dni mówi do mnie "MAMI"ta zaś jak wymyśli
Ja w takim razie spróbuję z tą dietę bezmleczną
bylo to zapalenie skory przez lekarza zdiagnozowane jako lojotokowe.