Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Planujemy powoli (na kwiecień) chrzciny Tosi i może któraś z Was ma jakąś miejscówkę do polecenia w Warszawie po prawej stronie? Bo rodzina mojego M jest dość liczna (czyli byłoby około 50osób) a w mieszkaniu nie mam ani miejsca ani możliwości.
, ale widać co kraj to obyczaj. U nas na chrzcie tylko dziadkowie i chrzestni byli. Do kościoła kilka osób więcej przyszło i tyle.
[/url

. Ale z ilością rodziny, to teść ma chyba z 7 rodzeństwa, teściowa 4, każdy ileś tam dzieci, te dzieci swoje dzieci itd.
.
[/urlDziewczyny czy Wasze dzieci też nie usną poza swoim domem? Tzn. nie chodzi mi tu o uśnięcie na dworze, ale np.w innym domu? Dziś byliśmy u moich rodziców i mieliśmy zostać do poniedziałku..Nadia bez problemu zasypia u moich rodziców, ale jesteśmy tam dość często raz na tydzień/ dwa, po 2-3 dni...

Dziś byliśmy u moich rodziców i mieliśmy zostać do poniedziałku...ale jak przyszła pora na pierwszą drzemkę, to ni chu chu Zu nie mogła usnąć, choć zmęczona była, więc aby Jej nie męczyć aż do poniedziałku - zdecydowaliśmy, że wracamy do domu...Ponadto od kilku dni pięknie zasypiała sama w łóżeczku, a po dzisiejszym dniu nastąpił bunt :/
Czy Wasze dzieci też tak mają, czy mam jeden jedyny egzemplarz ;)?

Sorry, że wrócę do liszajów Kacperka, ale miałam pokazać zdjęcia. Może w ten sposób rozpoznacie co to...
No jego nic nie swędzi a przynajmniej nie zaobserwowałam... Więc może to coś innego...? Kurcze sama nie wiem co robić...
;
;
;
;
;
;
;
;

Dziewczyny, Krasnal dzisiaj powiedział po raz pierwszy "mama"!!!Myślałam, że to nigdy nie nastąpi
Najpiękniejsze słowo na ziemi no...
Magku, a myślisz, że jej do lata nie przejdzie? Może po prostu to jeszcze nie jest ten czas dla Zuzi?
Dziewczyny, Krasnal dzisiaj powiedział po raz pierwszy "mama"!!! Myślałam, że to nigdy nie nastąpi Najpiękniejsze słowo na ziemi no...
Gratki wielkie! 
I praktycznie zawsze po dwóch sylabach jest przerwa, nie tak, że ciągiem tatatata.
a Ninka od kilku dni mówi do mnie "MAMI"ta zaś jak wymyśli

Ja w takim razie spróbuję z tą dietę bezmleczną
), a ponieważ pije duuuuzo kawy i tylko białej, to miałam problem. Zaczęłam pić mleko sojowe do kawy - nigdy wcześniej nie spróbowałam nawet bo przecież od razu wiedziałam, że nie lubię
- i teraz kawa z normalnym mlekiem mi nie smakuje, natomiast z sojowym pyyyyycha - teraz sobie mieszam do kawy mleko sojowe normalne z waniliowym i kawa robi się takim pysznym deserem
takze polecam!

Zaczyna się

bylo to zapalenie skory przez lekarza zdiagnozowane jako lojotokowe.
ale poczekam jeszcze do opinii lekarza u Rumby