Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

idę spać bo padam na twarz i podejrzewam, że noc też będzie ciekawa.. ehhh..

niewiedzieć czemu!
Też zbożówkę piję, ale rano jedną zwykłą rozpuszczalną albo z ekspresu - inaczej głowa mnie boli...Musi być kofeina!

[/url

Poprzez mleko matki najczęściej uczulają takie składniki, jak: mleko krowie i jego przetwory, mięso wołowe i cielęcina, jaja, pszenica, soja, orzechy, ryby, owoce cytrusowe i czekolada
;
;
;
;Jakie macie pomysły na prezenty dla dziadków na Dień Babci i Dziadka? Szukam w głowie jakiegoś oryginalnego pomysłu, ale jakoś tak mi nie przychodzi nic fajnego na mysl...
Typowe jest też, że po nocy zmiany bledną, a po całym dniu, gdy dziecko więcej się rusza i ubranko obciera skórę oraz po kąpieli zaogniają się.

Możliwe, że to od karmienia piersią tak słabnę? Miałyście tak? Nie wiem, może powinnam jakieś witaminy łykać czy coś, bo ledwo żyję.. :(
[/urlCzy krochmal stosuje się tylko na odparzenia czy na suchą skórę też pomoże?
i namacza delikwenta.czy Wasze kołderki dla dzieci tez są takie cieniutkie..?
[/url
ciekawe skąd te dzieci wpadają na takie rzeczy 

ale bidulki jesteście z Kacperkiem ja myślę że tak jak montenia pisze powinno to zejść po cetaphilu, ew maść z wit a i e, chociaż nie wiem czy taka maść nie będzie zbyt "agresywna" 

to się zainteresowałam :)))
Możliwe, że to od karmienia piersią tak słabnę? Miałyście tak? Nie wiem, może powinnam jakieś witaminy łykać czy coś, bo ledwo żyję.. :(
ale to było dawno temu i nie karmiłam, a wiadomo, że karmienie osłabia nas mocno.
co przy moim ADHD było mocno dziwna sprawą - i po zbadaniu hormonów tarczycy okazało się, ze to niedoczynność.A nie zalecono Wam przy wyjściu ze szpitala, by brać witaminy z DHA?

Hehe, jest całkiem znośnie. Jeszcze ani jednego komentarza nie usłyszałam odnośnie moich metod wychowawczych