Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja nie przestałam w zasadzie brać witamin dla kobiet w ciąży, bo bierze się je również podczas karmienia piersią. A nie zalecono Wam przy wyjściu ze szpitala, by brać witaminy z DHA?
Isiula ja takie objawy o których piszesz to miałam jak zdiagnozowali mi niedoczynność tarczycy... ale to było dawno temu i nie karmiłam, a wiadomo, że karmienie osłabia nas mocno.
Rano po obudzeniu się byłam od razu zmęczona, musiałam sobie w ciągu dnia odpoczywać co przy moim ADHD było mocno dziwna sprawą - i po zbadaniu hormonów tarczycy okazało się, ze to niedoczynność.
Moze zrób badania krwi - może to anemia
Fragile numer konta wysyłam na priv oka ?
Mam pytanko, czy stosujecie rzeczywiści te żele na ząbki i czy one pomagają?
Mleko sojowe (jak któraś z Was też pisała) ma hormony żeńskie, które przenikają wraz z pokarmem
aaa, Lilka chyba podsłuchała Krasnala, bo zaczęła "chychotać". Czy to kiedyś przejdzie?
Powiedzcie mi czy to w ogóle możliwe? Wystraszyłam się, jak zobaczyłam, że to trójki.
Dziś patrzymy, a tam napuchnięte dziąsła, na dziąśle widać białe zęby (jeszcze nie wyszły, ale widać opuchniętą białą bulwę), ale .......... tam gdzie są kły (trójki) z obu stron, dwa na raz
tylko do czego ta kasza manna??
ponawiam pytanie i kaszke manne bobovity ktora sie tylko zalewa...
--
Isiula a na jakiś siatkach sprawdzałaś, bo są osobne dla piersiowych dzieci i dla mm. Jak karmisz ?
Jak coś to TU masz te siatko z WHO :) Ja też ostatnio myślałam, że mi Nadia fest spadła, a okazało się, że tylko trochę.
Znalazłam w internecie informację, że dla dziecka karmionego piersią zwykły przyrost w pierwszych 3 m-cach życia to:
120 - 210g / tydz , czyli 765 - 945 g /miesiąc .
Uuu to my przekroczyliśmy widzę normę!!!