Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny kiedy wasze dzieci zaczęły podnosić główkę na brzuszku? Pytam bo na początku lutego mamy kolejną wizytę na patologii noworodka i jak Kacperek nie zaprezentuje podniesionej główki to czeka nas rehabilitacja.
Na razie wygląda to tak, że Kacper tylko przełoży głowę z lewej na prawą (i na odwrót) ale nie podpiera się rączkami i nie potrzyma jej w górze
--
Co sądzicie o zupie ogórkowej a karmieniu piersią ?? można czy nie ?? moja córeczka ma 1 miesiąc i 1 tydzień
A ja jestem przerażona z lekka bo mój Fąfel wyrasta mi z gondoli! Już za małe są Smykowe bodziaki 68 a toż to przecież jeszcze młody facet !
Co sądzicie o zupie ogórkowej a karmieniu piersią ?? można czy nie ?? moja córeczka ma 1 miesiąc i 1 tydzień
Katka - a jak Ty masz zapchany nos i dmuchasz w chusteczkę, to boli Cię to ;)
owszem, zaboli czasem :)
Ale zaboli Cię nos, czy skronie od wysiłku przy dmuchaniu :>
ja jestem przerażona z lekka bo mój Fąfel wyrasta mi z gondoli! Już za małe są Smykowe bodziaki 68 a toż to przecież jeszcze młody facet !
dobrze wiedziec, u nas pediatra zauważyła że górne krótkie i grube, mozliwa "przerwa na papierosa" Magku, bylam dzisiaj u mjej dentystki i ptalam o to gorne wedzidelko. powiedziala mi,ze absolutnie nie podcinac! Ono ladnie sie cofa,jak juz dziecko ma wszystkie zabki ( a jesli nie przy mlecznych,to przy stalych). I dopiero jesli dziecko ma juz zeby stale i nadal jest to wedzidelko nie takie jak powinno,to dopiero wtedy podejmuje sie decyzje o podcinaniu.Powiedziala mi, ze jedynym wedzidelkiem,ktore nalezy podcinac jak najwczesnie(jesli sa ku temu powody) to jest wedzidelko jezykowe.
Dla mnie jest to wspaniały wynalazek
Ale przy trzydniówce nie ma chyba ani wymiotów ani biegunki no i z tego co czytałam to dzieci się w miarę normalnie zachowują, a Krasnalek od dwóch dni non-stop śpi.
Baliśmy się, że to jelitówka, a tu książkowo po trzech dniach temperatura w dół i wysypka. Zatem chyba może to tak wyglądać.
Może któraś z was ma coś sprawdzonego na suchą i swędzącą skórę?
--