Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dziś jest jakiś marudny ten mój synuś. Nie chce cyca, nie chce się bujać, nie chce maty, na rękach tez marudzi... Tylko pcha do buzi paluchy... Niby niedawno się obudził, a na śpiącego wygląda... Lecę do niego bo znowu marudzi...
? Ma to jakis wplyw na smak mleka
Zaszczepili?Przy tak nasilonej wysypce?
to ja pisałam :) Nadal zdarzają się takie dni, ale w porównaniu z początkami, to niebo a ziemia. Małpy tak mi dały popalić, że nawet nie zachwycają mnie zdjęcia tych małych bobasów, ani nie tęsknię za tymi czasami. Teraz są dużo fajniejsze :) Jeszcze chwila, a wystawię N. na allero i dorzucę butelkę gratis, jak to Czerwinka pisała...
Regi - ja pisałam o soi. Mojej córce powiększył się gruczoł na piersi (nie wiem, jak to inaczej napisać) - najprawdopodobniej właśnie z powodu soi. Odstawiłam mleko krowie i piłam sojowe - szklankę-dwie dziennie. Mi się wydaje, że to za dużo, zwłaszcza, że po pierwsze lecytyna sojowa jest w wielu produktach spożywczych, po drugie (pewnie z powodu pierwszego) również może uczulać; po trzecie- jak powiedział mój lekarz - to jest fundowanie sobie hormonalnej terapii zastępczej. Pisałyście że zawiera dużo hormonów żeńskich,ale jeśli w ciągu dnia spożyję około 500ml lub mniej to czy może to jakoś zle działać na małą.
Nawet nie miałam pojęcia, że zapalenie skóry może być odczynem poszczepiennym - dzięki Montenia za info! trzeba dowalic szczepionka, ktorej skladniki (bo zapewne szczepione 5w 1 lub 6w1 ) powoduja wszelkiego rodzaju zapalenia skory
Wczoraj szczepienie, Gwiazda waży 8.240 g i mierzy 69 cm. Pani doktor 5 razy powtarzała, że M taka wielka jak niektóre roczniaki, i ponieważ powinna "iść" w mamusię a nie w tatusia - czyli być wysoką szczupłą laską (