Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Probowalyscie juz z niekapkiem? wiem ze ktos kiedys pisal ze daje dziecku z niego pic i pije bardzo ladnie :)
Probowalyscie juz z niekapkiem? wiem ze ktos kiedys pisal ze daje dziecku z niego pic i pije bardzo ladnie :)
zy to tylko moj niekapek taki felerny czy niby na wszystkich tak pisze? niby dlaczego nie moge podac w nim soku ?
... ale cóż tam - kocham jak własne
Przepraszam, że przerwę na moment glutenową dyskusję, ale szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl
Cytuje "Kubek z ustnikiem jest przeznaczony do micia mleka lub wody. Nie nalezy go uzywac do innych napojow, takich jak soki owocowe, slodkie napoje aromatyzowane, napoje gazowane, zupy czy bulion"
szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl. Wpadł mi kiedyś w przeglądarkę i za nic nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ani użytkowniczki odnaleźć. Wydaje mi się, że nazwa kończyła się na ...owo.pl
Rumba ale czy Ty nam chcesz powiedzieć, że ona nawet podczas ząbkowania przesypia CI całe noce ?
aravls: szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl. Wpadł mi kiedyś w przeglądarkę i za nic nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ani użytkowniczki odnaleźć. Wydaje mi się, że nazwa kończyła się na ...owo.pl
KARKO i sklep Juniorkowo.pl?
stosuję metodę Łatwego Planu (Tracy Hogg), karmienie, zabawa, drzemka .... u nas sprawdza się idealnie...
A dlaczego wybudzasz po 30 minutach?
Jak wy to robicie, że odkładacie na drzemkę a one same usypiają?
Moja lubi leżeć w łóżeczku, bawić się, patrzeć na karuzelkę i tak potrafi spędzić sama nawet godzinkę ale później zaczyna się marudzenie i płacz i nie ma mowy o zasypianiu samej w łóżeczku
drze sie jakby go obdzierali ze skory....
7 razy "duźdana" wózkiem (nie licząc spacerków)
Te siatki są zrobione dla butelkowych dzieci, przyrost na piersi jest wolniejszy, na stronie who są fajne siatki dla piersiowców i z tamtych wynika, że spadła nie tak bardzo. Ciągle oscyluje wokół zera, to wygląda nawet jakby nieznacznie spadła tu jest ta siatka