Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Probowalyscie juz z niekapkiem? wiem ze ktos kiedys pisal ze daje dziecku z niego pic i pije bardzo ladnie :)
Probowalyscie juz z niekapkiem? wiem ze ktos kiedys pisal ze daje dziecku z niego pic i pije bardzo ladnie :)
, z chlebkiem pewnie bym się bała, że za dużo tego zje, albo za mało
.
.
[/url

Czy to tylko moj niekapek taki felerny czy niby na wszystkich tak pisze? niby dlaczego nie moge podac w nim soku ? chyba jednak to zbagatelizuje chyba ze ktos z Was zna powod dla ktorego mam tego nie robic 
zy to tylko moj niekapek taki felerny czy niby na wszystkich tak pisze? niby dlaczego nie moge podac w nim soku ?

wiem wiem, każde dziecko jest inne i nie ma co porównywać, ale i tak mi to humoru nie poprawia. A je jak prosiak za przeproszeniem, za tydzień ją ważę i zobaczymy co będzie
Dobrze, że chociaż na długość rośnie 

... ale cóż tam - kocham jak własne

Chętnie zaproszę jakiegoś koksika do mojej szczuplaczki, zrobimy szybką wypadkową z obu wag i wszyscy będą zadowoleni
Albo nawet mogę gdzieś dojechać 

Przepraszam, że przerwę na moment glutenową dyskusję, ale szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl
Cytuje "Kubek z ustnikiem jest przeznaczony do micia mleka lub wody. Nie nalezy go uzywac do innych napojow, takich jak soki owocowe, slodkie napoje aromatyzowane, napoje gazowane, zupy czy bulion"
szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl. Wpadł mi kiedyś w przeglądarkę i za nic nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ani użytkowniczki odnaleźć. Wydaje mi się, że nazwa kończyła się na ...owo.pl
Rumba ale czy Ty nam chcesz powiedzieć, że ona nawet podczas ząbkowania przesypia CI całe noce ?
Ząb wyszedł bezobjawowo, nawet gryzaka nie musiałam mrozić:) Jazda może być jak pójdą górne ,,łopaty,, bo już w cuda nie wierzę, żeby spokojna była:)

aravls: szukam namiaru na sklep z artykułami dla dzieci, prowadzony przez jedną z użytkowniczek 28dni.pl. Wpadł mi kiedyś w przeglądarkę i za nic nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ani użytkowniczki odnaleźć. Wydaje mi się, że nazwa kończyła się na ...owo.pl
KARKO i sklep Juniorkowo.pl?
stosuję metodę Łatwego Planu (Tracy Hogg), karmienie, zabawa, drzemka .... u nas sprawdza się idealnie...
[/urlA dlaczego wybudzasz po 30 minutach?

Jak wy to robicie, że odkładacie na drzemkę a one same usypiają?
Moja lubi leżeć w łóżeczku, bawić się, patrzeć na karuzelkę i tak potrafi spędzić sama nawet godzinkę ale później zaczyna się marudzenie i płacz i nie ma mowy o zasypianiu samej w łóżeczku

drze sie jakby go obdzierali ze skory....
. Czasami robi drzemki 20 min, ale lepsze to nic nic. Tym się pocieszam
No wczoraj to w szoku byłam ile zjadła, więc bardzo liczę w końcu na ten wzrost wagi...
w zasadzie to mam wielkie opory przed podaniem go w ogóle, bo uważam że mięso wcale nie jest takie zdrowe. Zawiera białko w sumie, które można znaleźć w innych produktach, więc nie jest mi do niego spieszno. Sama znów przestałam jeść mięso, więc mam psychiczny dylemat, no bo w końcu nie jem go, bo uważam, że jest niezdrowe. Zjada chętnie wszystko inne co jej podaję i warzywka i owoce i kasze. Zobaczę co z tym mięchem, może za jakiś czas..nie wiem 

7 razy "duźdana" wózkiem (nie licząc spacerków)
. Teraz wiem, że płacze przez zęby, ale wcześniej nic mu nie było i też płakał.

Te siatki są zrobione dla butelkowych dzieci, przyrost na piersi jest wolniejszy, na stronie who są fajne siatki dla piersiowców i z tamtych wynika, że spadła nie tak bardzo. Ciągle oscyluje wokół zera, to wygląda nawet jakby nieznacznie spadła tu jest ta siatka