Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dolna lewa jedynka i nie wiem dokładnie czy dziś czy wczoraj czy przedwczoraj, ale jak nic stuka pod łyżeczką

Jasiek wytrzymal pod nią, o zgrozo, 3,5 minuty!! 

), jedzenie, spanie, jedzenie itd. bo Jasiek sam wytrzymuje zaledwie pół godz i zaraz chce cyca

A wcześniej cos widziałaś na dziąśle? Bo wydaje mi się, ze nie!?
A powiedzcie, smoki to jak często wyparzacie ?

zabijcie mnie, ale ja wyparzyłam może ze 3 razy płuczę przegotowaną wodą jeśli spadnie i tyle...
.
[/url

Skoro moja M już kilka razy zasnęła bez cyca to wszystko przed nami (powiedziała Ula z Martynką śpiącą aktualnie na cycu
). Ale jestem zdania, że trzeba próbować wprowadzać te zmiany, boo inaczej nie dowiemy się, że Młode dorosło do tego, a Młode nie będzie wiedziało, że można robić coś inaczej
zabijcie mnie, ale ja wyparzyłam może ze 3 razy płuczę przegotowaną wodą jeśli spadnie i tyle...

wyobrażam sobie ten bukiet

Ja się tak przejęłam zębem Pupiszona, że całą szczękę Gwiazduni wymacałam

Ale jestem zdania, że trzeba próbować wprowadzać te zmiany, boo inaczej nie dowiemy się, że Młode dorosło do tego, a Młode nie będzie wiedziało, że można robić coś inaczej

nawet na prawku nigdy nie pomyliłam lewej strony z prawą
a tu proszę 

aż instruktor się śmiał, że ma sobie na dłoniach napisać P i L
hahahah !

Aż mnie ciarki przeszły ...
ja za to myliłam non stop, aż instruktor się śmiał, że ma sobie na dłoniach napisać P i L
Katka, a Ty kładziesz na noc Misie na podusi..?
Ul_cia ja polecam zwykky kleik ryzowy, mozesz robic na swoim mleku lub mm, mleko musi miec ok 40 stopni i wtedy zgodnie z instrukcja dodajesz ilosc lyzek na odpowiednia ilosc ml mleka :p albo sypiesz na oko, bo niektore dzieci lubia bardziej gestszy inne rzadszy :D Myslusz, ze Martynka z glodu sie budzi?
Zdrowa jest, ciepło ma (nie za ciepło), zęby nie idą, jak budzi się to nie płacze jakoś strasznie tylko marudzi i mnie woła, smok jej nie wystarcza wiec daję cyca i czasem zjada normalną porcję, czasem tylko trochę iz asypia - odkładam ją i śpi i za godzinke powtórka
Rano budzi sie radosna, piszcząc jak śpiewaczka operowa (chyba się od dziewczynek Doti nauczyła
)

Ulka a ile macie zawsze w sypialni stopnie?

) i jak ją karmiłam to ubierałam sie w nocy w polar i koc zeby nie zamarznac, i myslałam, ze jej za zimno jest. Wczoraj wstawiliśmy dodatkowy grzejnik i było tak normalnie - tzn jak dla mnie zimno, ale napewno bardziej znośnie. Ja mam jednego poporcjowanego i daje do obiadków jak gotuję

Czasem mam dosyć
Chyba mam doła