Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
piszą że cytrusy uczulają, poza tym nie próbowałam bo obawiam się o brzuszkowe problemy
pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen
gusiadm: pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen
Wprawdzie nie wiem co zakłada plan w takiej sytuacji, bo dopiero zaczynam, ale osobiście nigdy nie odważyłabym się obudzić mojego dziecka No chyba, że by się paliło i waliło...
pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen
--
I tak Doti masz dobrze mój budzi się z 5 razy czasem zdarza sie,ze 4 godz przespi bez pobudki...nad ranem to już jest spanie na siłe;/
--
Kasiu u mnie nocki są przespane bo mała śpi ze mną i jak budzi się na cyca to go dostaje i śpimy dalej.
Za to jak tylko włożę Ją do łóżeczka, zasypia od razu.
Włącza mi się tryb czuwania i całą noc potrafię spędzić w półśnie...I w dodatku śpię wtedy na jednym boku i po jakimś czasie biodra bolą mnie, jakbym była w ciąży
Przecież podobno dzieci lubią jeździć samochodem...
A moze zmienilas proszek do prania,balsam itp. lub cos dostal do jedzenia nowego. Albo byl ostatnio szczepiony?