Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
piszą że cytrusy uczulają, poza tym nie próbowałam bo obawiam się o brzuszkowe problemy
pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen

gusiadm: pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen
Wprawdzie nie wiem co zakłada plan w takiej sytuacji, bo dopiero zaczynam, ale osobiście nigdy nie odważyłabym się obudzić mojego dziecka No chyba, że by się paliło i waliło...

;
;
;
;pytanie do mam stosujących łatwy plan trady hogg- co robicie jak maleństwo zasypia podczas karmienia? wg planu jest karmienie-zabawa-sen
--

I tak Doti masz dobrze mój budzi się z 5 razy czasem zdarza sie,ze 4 godz przespi bez pobudki...nad ranem to już jest spanie na siłe;/
--
kurczaki nie dostaja zadnych hormonów to raz a dwa indyki sa normalnie leczone antybiotykami jak jest taka potrzeba jak kazde inne zwierze, i własciwie nie ma hodowli współczesnej bez leczenia, ale sa okresy karencji i mieso jest dla konsumenta bezpieczne ( jesli pochodzi z pewnego zródła i było badane przez lekarza wet) a wiem co mówie bo jestem specjalista chorób drobiu i siedze w tym od 10 lat :)
Kasiu u mnie nocki są przespane bo mała śpi ze mną i jak budzi się na cyca to go dostaje i śpimy dalej.
Za to jak tylko włożę Ją do łóżeczka, zasypia od razu.

Włącza mi się tryb czuwania i całą noc potrafię spędzić w półśnie...I w dodatku śpię wtedy na jednym boku i po jakimś czasie biodra bolą mnie, jakbym była w ciąży
Spała więcej niż czuwała. Jadła i spała,jadła i spała i tak ciągle. Do szóstego miesiąca potrafiła spać po 5 razy dziennie po godzinie,a czasami dwa razy. Raz po dwie, i raz po trzy. Także było miodzio. Ach ! I fakt,że nie zbudziło by jej nic.Teraz to musi popatrzeć kto jest obok niej,czy w ogóle ktoś jest.I budzi ją każdy głośniejszy dzwięk :( Także swoim wolnym czasem się nacieszyłam,a teraz dla odmiany więcej rozrabia niż śpi.Jakaś równowaga musi być co nie ?
płakał całą drogę, aż się krztusił i dusil... Droga wydluzyla sie z 4h do 8h! Musielismy co chwile stawać
Jesooo, jak tu jechać jak dziecko tak strasznie płacze i woła.... Dziś było to samo na krótszym odcinku
Czy to już tak będzie..? Przecież podobno dzieci lubią jeździć samochodem...
Przecież podobno dzieci lubią jeździć samochodem...

.
.

.
[/url
A moze zmienilas proszek do prania,balsam itp. lub cos dostal do jedzenia nowego. Albo byl ostatnio szczepiony?