Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aż mi się tam jeździć nie chce
ona ogólnie musi byc głośna żeby wszyscy wiedzieli co robi że to ona śpiewa Milce że ona jej dała chrupka nie no dziewczyny zwariować idzie......

Dziewczyny...upewniam się...mówiłyście, że królika kupujecie w biedronce?
ale znam winowajcę TEŚCIOWA która nie widziała jej 2 tyg i zajarana tym że Milka chodzi była jeszcze głośniejsza niż zwykle co graniczy z cudem Milka zawsze po niej niespokojnie śpi

. Czy dynia też zatyka? Muszę coś na obiadek zapodać, bo wszystkie zupki, które mam, mają w składzie marchew.
[/url
w nocy śpi po 6h, przy czym ledwo się położę to po pół godzinie wtaję, w ciągu dnia z 1,5h.. Jest niespokojny, szybko się niecierpliwi... Mleka mam sporo, mały sie najada. Nie wiem co się dzieję i jak to naprostować. Od 5.00 nie chce już spać, ja go jezcze biorę do siebie żeby dospać chwilę ale on robi kilometry, macha nogami, rękami i głową. Nie da się tak spać
Pcha piątki do buzi, ma szorstką zaczerwienioną skórę na buzi, na policzkach.. Znowu wydaje mi się że jestem złą matką.. Bo nie wiem co mojemu dziecku dolega i gdzie szukać przyczyny jego podłego humoru...
Od 5.00 nie chce już spać, ja go jezcze biorę do siebie żeby dospać chwilę ale on robi kilometry, macha nogami, rękami i głową. Nie da się tak spać

Mam zawężoną dietę bo boję się że Wojtuś będzie miał problemy brzuszkowe a już teraz ma czasem bolesne bączki a do tego robi mi chyba z 8 kup dziennie, nawet w nocy. Najgorzej, że taką kupę robi na raty i czasem zdążę go przewinąć, bo wydaje mi się że marudzi bo mu niewygodnie a tu za chwilę koelejny raz kupa, no i znów przewijanie, wtedy znów się denerwuje, że nim obracam
Najgorzej, że taką kupę robi na raty
jakmopowiadaliśmy jej jak to Martynka uśliczniła tatusia podczas pierwszego w życiu przebierania :) Ja świeżo po porodzie, posikałam się ze śmiechu, jak mój mąż stal z chusteczkami i ratował się przed atakiem 

Ula a jak smakuje koza?hihi :)
, no i wyszlo na to, ze dopiero od 3tyg moze ciut wiecej kladziemy do w tej pozycji. Wytrzymuje w niej 5min, pozniej placze.Moja zjada je tak od miesiąca i bawi się nimi, a ja czekam, aż zacznie się im przyglądać
I jeszcze pytanie odnosnie ulewania? Wasze malenstwa tez czasem ulewaja wode i zageszczone mleczko?
Jak z nim cwiczyc podnoszenie glowki? Sa jakies techniki? Jakie podloze najlepsze?
Kupiłam sobie mleko kozie, żeby tyle tego sojowego nie pić, i mi nie smauje.... smakuje kozą
--
Jak dla mnie, to wali starym capem

Jak z nim cwiczyc podnoszenie glowki? Sa jakies techniki? Jakie podloze najlepsze?
Mam zawężoną dietę bo boję się że Wojtuś będzie miał problemy brzuszkowe a już teraz ma czasem bolesne bączki a do tego robi mi chyba z 8 kup dziennie, nawet w nocy. Najgorzej, że taką kupę robi na raty i czasem zdążę go przewinąć, bo wydaje mi się że marudzi bo mu niewygodnie a tu za chwilę koelejny raz kupa, no i znów przewijanie, wtedy znów się denerwuje, że nim obracam
i w nocy tak samo, raz zdjelam pieluche to potem zalowalam bo szczebelki lozka byly "ubrudzone" kupą. Dawidek czesto "strzelal" na odleglosc Misia to nie powod aby zawezac diete.

Co do techniki to dziewczyny linkowały kiedyś fajną stronę o rozwoju malucha

Isiula mój to samo...śpi cały dzień...tylko spi, zje , pogada i dalej śpi i tak cały dzień ...poza tym odkryl ostatnio nóżki ...i już próbuje je łapać...jeszcze troszkę nieporadnie ale sie nie poddaje :)
Dziewczyny od kiedy dziecko można w pozycji siedzącej trzymać bo ten mój maluch taki ciekawski, że próbuje się podnosic, tak sie łokciami odpycha i głowkę ciągnie do przodu aż mi go szkoda i troszkę go tak biorę na siedząco ale chyba jeszcze nie powinnam.
Ulcia, ryzowe albo owsiane są dobre. Albo kokosowe, z orzechów - tylko te trudniej znaleźć :)))
Owsiane? A gdzie mozna kupic?
A są osoby (znam takie, sic!), którym nie robi różnicy, czy piją krowie czy kozie
A mnie odrzuca, a już szczególnie, jak jest podgrzane - wtedy dopiero smród się niesie
przeturlała się przez pół pokoju z ,,bananem na buzi

czy raczej powinnam poratować się czopkiem?
... Oczywiście on nie wkłada sobie jeszcze tych nozek do buzki tylko znalazł taki swój sposób tzn. łapie je po kolanku i tak sięga sobie stopki ...robi to jeszcze sporadycznie i nieporadnie ale nie poddaje sie .
....dzisiaj przespal cała noc
...tak więc łaskawe to dziecie Me dla matki swej rodzonej