Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co robiłaś jak chciałaś gdzieś wyjść skoro nie chciał pić z butli? Albo na spacerze jak zaczął płakać? Ja się boję odejść dalej od domu, bo teraz w zimie cycka na mróz nie wyciągnę, żeby sobie pociumkał.. Jak będzie ciepło to co innego..
No właśnie ja miałam czas i cierpliwość, żeby dawać mu wisieć. Najgorsze 3 m-ce cycowiszenia za nami i teraz szkoda mi tego trudu włożonego w nieużywanie smoczka. No i boję się, że mu zepsuję smoczkiem mechanizm ssania..
no tak ale nie kazdy mialby tyle czasu i cierpliwosci zeby calymi dniami karmic,
Dali mu albo z kubeczka medeli albo łyżeczką, już nie pamiętam. Mieli też na wszelki wypadek sondę, mój mąż był przećwiczony w karmieniu sonda-palec. Więc możliwości jest mnóstwo.
Karmiłam go przed wyjściem, zasypiał i łaziłam ok godziny.
Isiula, a w chuście nie chciałabyś Stasia ponosić? Bo wtedy nie będzie mu przeszkadzał wózek i to, że nic nie widzi, albo że do Ciebie ma daleko.
Trwało to tak długo, że miałam wrażenie, że aż usta jej zasiniały! Czy to możliwe, żeby dziecku coś się stało, jak się tak zapowietrzy??
.. Ale papryka chyba nie szkodzi...?
Wczoraj na noc przygotowalam jej butle, bo wszyscy w rodzinie zgodnie twierdza, ze im dzieci przesypialy nocki po mm.
bo wszyscy w rodzinie zgodnie twierdza, ze im dzieci przesypialy nocki po mm.
Dii - ja miałam robione testy skórne. A Tosia to chyba za mała jeszcze na testy.
zaczął stękać w głos tak głośno jakby krzyczał i robił się przy tym czerwony, ale pieluszka pusta
Dii myślę że to efekt szczepienia. Mój Wojtuś zawsze tak ma. Około 3,4 godzin po szczepieniu się zaczyna. Płacze i stęka aż się zapowietrza. Trwa to od godziny do dwóch. Chyba wtedy szczepionka rozchodzi się po mięśniach i stąd te bóle.
Dii może to być poszczepienna reakcja.
Ciasto nie zamartwiaj sie na zapas odsyłam do Ulci
Ulcia, jakoś nie potrafię w to uwierzyć
Mój cały dzień potrafi zipać z cycem w buzi i ani się waż mu wyciągnąć a odłożyć...? zapomnij
Mówisz, że jeszcze trochę..? --
Katka, to może z Misi przeszło na Ninkę? Bo dzisiaj miałam pobudkę co godzinę Oczywiście nad ranem księżniczka była wyspana i "śpiewała" do księżyca, a ja myślałam, że poduszkę zgryzę
Ale jak zauważę że jest gorzej???
To znaczy, o 20 zasnęła, 10 minutowa pobudka na cyca o 1.00 i to samo o 5.00 :