Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie, 2 dni temu się szczepiliśmy i mały ma obrzęknięte miejsce naokoło wkłucia. Taka twarda gula pod skórą. Smaruję to altacetem, ale nie schodzi. Po pierwszej dawce szczepionki nic takiego nie zaobserwowałam. Spotkałyście się z tym? Jak długo ten obrzęk może się utrzymywać?
Mam
brawo :) życie jest piękne prawda?
U nas był taki obrzęk po 2 dawce. Poradzono mi tu przemyć wodą z sodą oczyszczoną, nie wiem, czy ta soda pomogła, czy może po prostu samo zeszło.
A ja się podzielę radosną informacją, że moje dziecko po prawie miesiącu pobudek nocnych co 15-20 minut do max godziny, wreszcie znowu przesypia 12 godzin z jedną tylko pobudką na jedzenie!!!!
Isiula, chodzi Ci o obrzęk po WZW? U nas był przez kilka dni i zszedł. Bez smarowania. 2 dni temu się szczepiliśmy i mały ma obrzęknięte miejsce naokoło wkłucia
z tym że Lilka budzi się 3-4 razy na jedzenie, ale w porównaniu z ostatnimi miesiącami kilkunastu pobudek w nocy, to jest po prostu RAJ
Ona cały czas na piersi, więc pewnie jeszcze trochę to budzenie potrwa
Nie marudź, bo pamiętam, jak zaczęłam marudzić, gdy L. miała 5 miesięcy i budziła się raz, góra dwa w nocy, że mogłaby zacząć przesypiać noce. Nooo, dała mi potem popalić przez kolejne 4 miesiące.
Podobno mąka ziemniaczana pomaga, jednak osobiście jej nie polecam. Mojemu dziecku lekarz ją przepisał
Isiula, chodzi Ci o obrzęk po WZW? U nas był przez kilka dni i zszedł. Bez smarowania.
Isiula, ten obrzek i gule pod skora zglos u lekarza,bo to NOP jest. Prawdopodobnie zle zrobiono zastrzyk, w sensie za plytko lub za gleboko. I niech zglosza to do sanepidu.
ojej ja też mam skrzeczka od paru w dni w domu ... najgorzej mi już wieczorem bo małżonek po pracy zaczyna się z młodym bawić a Tadek skrzeczy z radości, Tatuś się cieszy z nowej umiejętności syna, a ja mam serdecznie dosyć i zaczął potwornie skrzeczeć, aż bębenki pękają
We wtorek kontrola i pewnie dostanie skierowanie na rehabilitację. Chodź wydaje mi się, że to może ta lekarka za dużo wymaga i poczekam do skończonych 3 miesięcy.
i tam nam pokazali co robić i jak robić z Małą
Bo tak się właśnie zastanawiam gdzie takiej rehabilitacji szukać. Dzięki, popatrzę czy u nas w mieście jest coś takiego?
A ty z Gorzowa, a przyjeżdża do was jeszcze czeskie wesołe miasteczko?
katka, a jak u was wygląda ta godzinka rehabilitacji?