Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
;
;
;

;
;
;
;

waży już 7800g i na 64 cm jest długi
łysy i puciaty i najukochańszy pod słońcem ...

A moje maleństwo kończy dziś 4 miesiąceważy już 7800g i na 64 cm jest długi
, kocham takie fałdeczki u dzieci
, a my dzisiaj jedziemy na szczepienie i ważenie ciekawe ile nasza gwiazda waży bo ona z tych małychmadziauk ale masz duzego synusia :) moja to pchła mała przy karolku bo dopiero 4,5 kg wazy rozm 56 wciaz jest na nia dobry :)
Karolek waży już 5,86kg i mierzy 66cm

No ale skoro tyle waży to może i faktycznie...
Mój ważył parę dni temu 6,32kg

my juz nosimy sie w chuscie od dawna i Max to uwielbia ...na początku uzywalismy elastycznej a teraz juz tkanej ...ja polecam...dla mnie chusta to rewelacja
Za to kupiłam na all używane nosidełko za 50 zł. firmy... coś na b.. ale w smyku dosyć drogie, no i ono się sprawdza. Podtrzymuję co prawda jeszcze Kacpra, żeby do końca mi nie siedział tak, ale ogólnie fajnie, ze mogę w między czasie ugotować obiad
ile razy w ciągu dnia można używać tego ustrojstwa? DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY :)

My już nosimy ubranka na 68cm

a ile miał "wzrostu" po urodzeniu?
A mnie tak drażnią...!!!
Mój jedyny rarytas w tej całej diecie!

Czasem patyczkiem dziecięcym ale delikatnie - nie wpycham tylko wyciągam. Ale lekarz mi powiedział na kontroli, że jak miodek wychodzi, to znaczy, że się czyści, to dobrze! Że mija infekcja czy coś takiego - bo miał katarek i kaszelek
Isiula - ponoć 51cm, ale nie wiem czy go czasem zle nie zmierzyli, bo od początku wydawał sie długi.

Dziewczyny powiedzcie proszę jak Wy czyszciciebswpim skarbów uszy?

KasiaTasia, jak karmisz piersia to bym jeszcze nie wprowadzala nic nowego. Poczekaj jak skonczy 6 m-cy.

Twojemu pokarmowi,poznaje smaki,ktore znajduja sie w Twoim mleku. i zeby poznal smak wcale nie trzeba wprowadzac nowych pokarmow juz w 4 m-cu.
Pomysl sobie ile zaoszczedzasz na sloiczkach