Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kochane, nie udzielam sie tutaj zbyt czesto, ale poradzcie prosze, jakiego pierwszego niekapka powinnam kupic? podajcie jakiegos linka z przykladem na co powinnam zwrocic uwage. Z gory dziekuje :)
Zmień nastawienie - kiedy jeszcze będziesz miała taką okazję, jak teraz, żeby nic nie robić i odpoczywać ile się da? No kiedy? Nigdy! Więc korzystaj ile wlezie, szczególnie, że niewiele czasu minęło od porodu, w końcu musisz się zregenerować. Między innymi po to natura wymyśliła cycozwisa, żeby matkę uziemić w połogu, bo wtedy szybciej (i bezpieczniej) do formy dochodzi
Każda mama sama decyduje o tym co jest dla jej dziecka najlepsze :)
Aczkolwiek musiałam z niego wyjąć tę konstrukcję powodującą niekapanie (ze środka), bo Lilka raczej pije z mojego kubka albo z kubeczka doidy (który polecam) i nie załapała, że musi mocno ssać z niekapka
No właśnie chodziło mi o to samo, bo czasem są sytuacje, gdy ta umiejętność się przydaje :) Na razie L. tak pije od 2 tygodni. Poczekam jeszcze z 2 i założę blokadę, żeby mogła sama pić. nie mocząc wszystkiego dookoła jak w przypadku doidy.
Zalamalam sie... chcialam isc dzisiaj na spacer z moim "Maluchem" w godnoli sie w kombinezonie i opatulony nie miesci, zalozylismy spacerowke i co....za wasko i na styk, wyglada jak sardynka w puszce ;/ Masakra....jesli tak dalej pojdzie to Go bede na taczce wozic ;/
ja mam to samo z małą.Śpi niespokojnie,budzi się co chwilę a dzisiaj nie śpi od 3:40
Kochana ja wiem, że Mateuszek jest duży, ale co wy maci za wózek że w spacerówce się ledwo mieści
Olenkaka a Ty chyba też ze Śląska jesteś? Idziecie na zajęcia do swimmer'a?
kiedy zaczynałyście podawać kaszkę do mleka, na przykład do wieczornego karmienia? Bo od jakiegoś tygodnia ewidentnie widzę, że mi się Jaś nie najada
Ja mam z nią dobrze, bo jak ja się chcę przespać w dzień to daję cycusia i ona sobie ze mną drzemie - nawet po 2godziny!
Gosia w była w kawiarni ze mną jak miała niecały miesiąc, potem kilkukrotnie w restauracjach i wszystko było ok, zawsze spała sobie w foteliku samochodowym lub wózku. Z tym, że Gosia jest bardzo spokojnym dzieckie, pierwsze 2 miesiące życia prawie cały czas spała, a teraz potrafi się pobawić, posiedzieć spokojnie, szybko się odnajduje w nowych miejscach. Wszystko zależy od dziecka, bo gdyby takie wyjście miało się wiązać z dyskomfortem dla dziecka, to pewnie bym odpuściła i zamawiała coś na wynos z dowozem do domu
Potwierdzam, widziałam, ZAZDROSZCZĘ :) Jakis taki wyjątkowy egzemplarz