Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do spania razem to jakos nie chce mi sie wierzyć że dziec samodzielnie się oduczy.
Wystarczy przez jakiś czas kłaść go często na brzuchu, ale na naszych kolanach.
w karuzelce ma 3 miśki królika, konia i ptaka. Do królika się cieszy, ptak jest mu obojętny, a na konia się krzywi
Odnośnie leżenia na brzuszku to u nas taki przełom, że na wyprostowanych rączkach Kacperek sobie leży i łokcie ma w powietrzu, czyli tylko podparty na dłoniach. Dzisiaj pierwszy raz to zauważyłam
Choć my od kilku dni widzimy juz dwa pierwsze ząbki ale wiem tez ze to oznacza dopiero początek tego hardcoru
Albo zęby jak nic poza tym się nie dzieje... więc najpewniej to jakaś wirusówka przebrzydła
Czy ja mogę do strzykawki z żelazem dodać od razu te kropelki z witaminą C i tą tabletkę B6?
A jakie żelazo masz podawać Kasiu?
a ja mam podawać teraz 0,5ml,
A jednak AZS chodź diagnoza nie 100%. Dostał wapno i maść z hydrokortyzonem do zrobienia. Mam go nie kąpać, wyprać ubranka w proszku nie w płynie i bez płynu do płukania, wynieść wszystkie kwiatki z sypialni.Wyleczenie hmm szansa jest, ale różnie to bywa.
Ja też podawałam to żelazo przez dłuższy czas z racji wcześniactwa i u mnie najlepiej przechodziło rozrobione w odrobinie (dosłownie 10ml) mleka - najpierw mojego potem mm. I rzeczywiście odkąd nie biorą żelaza bóle brzuszka minęły :) Żelazo to "Ferrum Lek"- ono jest właśnie bardzo słodkie, tylko ja je podaje małej w strzykawce, bo w opakowaniu była miarka na 5ml, a ja mam podawać teraz 0,5ml, a od następnego tygodnia po 1ml i tą miarką ciężko było mi odmierzać taką ilość dlatego posługuję się strzykawką. W takim razie wit C i B6 będę podawać na jednej łyżeczce razem, a żelazo i wit DiK oddzielnie.
I tu moje pytanie?? Czy nie dojada?? czy zjada z butelki bo glodny czy po prostu z faktu ze mu daje?? Czy mialyscie podobny problem i jak go rozwiazac??
No ale to czemu chetnie zjada z butli skoro niby najedzony??
zwykłego, gumowego, żółtego smoka - jak kiedyś były. One są miękkie, może dlatego go polubiła. Kupiłam w rossmanie :)