Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy wasze maluchy też takie akcje robiły?
Bari, a jeśli akurat mu zasmakuje? A tak serio, to ja bym poczekała, aż przejdzie. To taki czas, że dzieci wkładają paluszki do buzi, bo sprawia im to przyjemność. Możesz ewentualnie odwracać jego uwagę, zabawiać czymś. Lilka też tak robiła i jej przeszło po jakichś dwóch miesiącach. Choć teraz nadal, bardzo rzadko, gdy jest w jakimś obcym miejscu, to przez pierwsze 10 minut siedzi z palcem wskazującym w buzi i się rozgląda. :) Kacper wkłada do buzi palec wskazujący lewej ręki tak namiętnie, że jest już podrażniony od dziąsła, czy ja mu mogę czymś ten palec posmarować żeby mu nie smakował?
[/quote][quote=bari_87]mooniia mamy bebilon pepti już prawie 3 tydzień, dermatolog zaleciła nutramigen. Mamy od wczoraj maści robione.Na suchą skórę i lekkie zmiany (1% sól ac.borici, euceryni aa ad 100,0) a na te brzydkie zmiany (neomycini 1,0, hydrocortisoni 0,1, 1% sól ac.borici, euceryni aa ad 50,0) jak narazie zauważyłam, że ładnie nawilża suchą skórę.
Mojej Marysi muszę odciągać kozy raz dziennie, bo zaczyna jej coś w nosku furczeć...Nic z noska nie leci, żadna wydzielina
Czy to jest możliwe, że już w 5 tygodniu po porodzie się pojawiła.
Hej,a ja znów mam pytanie do was, ale teraz nie odnośnie dziecka, a siebie. Dziś dostałam chyba miesiączki. Czy to jest możliwe, że już w 5 tygodniu po porodzie się pojawiła. Karmię piersią, fakt dość nie regularnie, bo np. wczoraj jak mała usnęła o 21 tak wstała o 2:30 i tylko troszkę pociągnęła cycka i usnęła. Boli mnie delikatnie podbrzusze jak przy @ właśnie. Krwawienie po porodzie ustało po 3 tygodniach.
Dziewczyny a ja już ręce załamuję za miesiąc wracam do pracy, moja mała z butelki nie potrafi pić
Moja Mała ma 2 miesiące i często wzdęcia