Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio poszły w ruch pieluszki tetrowe i taka zabawka pluszowa, a! I zajączka próbował podjadac ;)

No Maks tez i tetre i kocyk, zabawek jeszcze niechce lapac, a ta nadprodukcja sliny to masakra, wszystko mokre jak go trzymam chwile na kolanach w pozycji siedzacej

I dopiero teraz się zaczaiłam, że na wszystkich jest napisane: NA TERENIE ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO WYKORZYSTYWANE SĄ: GORCZYCA, SELER, SOJA, MLEKO, GLUTEN, JAJA I SEZAM.
)
milion srylion pobudek, o 4 włączyło się młodej krakanie na cały regulator
, na szczęście jeszcze potem na troszkę padła. Jestem zmęczona, przysypiam z cycem na wierzchu, jak po porodzie albo i gorzej, bo dziecko w dzień kiepsko śpi (tzn, idealnie jest na spacerze, ale ktoś czyli ja musi ten wózek pchać). W nocy tylko się pocieszałam, że niektóre z Was mają gorzej
. Nie wiem, czy to zęby, czy co. Wydaje mi się, że ma dziąsła napuchnięte (dolne jedynki), ale tak śmiesznie, bo od przodu a nie od góry, i nic nie stuk póki co
.
[/url
bo pewnie by kombinował dalej.
Ulciu, a może np. maść majerankowa pod nosek
Dziewczyny, jak sądzicie, czy wybudzanie malucha z drzemek dłuższych niż godzina w ciągu dnia wpłynie na wydłużenie snu w nocy...?

Ulcia a jak dlugo malej podajesz nasivin? mozna góra 5 dni nie więcej
Ulciu, a może np. maść majerankowa pod nosek
kropelki olbas
_kasiek_ dlaczego dałaś czerwince Eeeee? tak z ciekawosci pytam, bo się jakoś nic złego nie doczytalam w jej poście ;-)
jesli potrwa to potrwa dłuzej niz tydzien odstawiam go od cycka.
My dzisiaj pół roczku obchodzimy - dorośleje mi Panna.
madziik1983 dopiero teraz zobaczyłam po suwaczkach, że nasze dzieci są dokładnie w tym samym wieku..Ale fajnie, o której godzinie urodziłaś?\

Karolek łapie ta zabawkę, bo jest to takie kółko pluszowe z glowka krowy ;)
Madziauk, to kładzenie dziecka w dole łóżeczka jest zalecane tylko u noworodków

Dziewczyny, jak sądzicie, czy wybudzanie malucha z drzemek dłuższych niż godzina w ciągu dnia wpłynie na wydłużenie snu w nocy...?

A my wróciliśmy z bilansu i Maxi waży juz 7280

a urodził się z wagą 3900g.
My dzisiaj pół roczku obchodzimy - dorośleje mi Panna.

12:16 :) ogolnie porod zajal mi 13 h
Tez nie wrocilam Uwagi.A skad jestes?? Ja Gliwice

A my wróciliśmy z bilansu i Maxi waży juz 7280
niezły koksik! Mój wczoraj ważył "tylko" 6845, ale pieluchy już zmieniłam na 4, bo mi wygodniej większe zakładać
! a skoro Martynka już ma pół roku tzn ze za parę dni Domiś będzie świętował :)
Nie będe za miesiąc, dwa z nim walczyć żeby go odstawić i przeżywać to co przeżywa np, The Fraglie w tej chwili (przepraszam Cie kochana za wywołanie na tablicę.)
Hehe, czuję się wywołana ;) Kasiek, co jest lepsze? Przytulanie do siebie malucha, ssącego mleko z butli i mama szczęśliwa i spokojna, czy maluch wiszący nocami (noc w noc) na piersi, mama zapłakana i zestresowana?
Ulcia, powiedz mi jeszcze, czy wobec tego że Martynka bądź co bądź cycozwis wkroczyła w osławione drugie pólrocze życia zmieniła się jakoś od ostatniego miesiąca..? Jesteś moją nadzieją

A tak jak Czerwinka napisała - karmienie piersią to nie jedyny sposób na bliskość. Fajnie się musiały poczuć mamy karmiące butlą...
Ulcia, powiedz mi jeszcze, czy wobec tego że Martynka bądź co bądź cycozwis wkroczyła w osławione drugie pólrocze życia zmieniła się jakoś od ostatniego miesiąca..? Jesteś moją nadzieją --
no więc tak.... zmieniła się, bo jeszcze wiecej się do mnie uśmiecha, wyciaga rączki i ciągle by mnie "całowała"
ale coś czuję, że nie o to pytasz... 

A ja pewnie dostanę Eeee bo nie wyobrażam sobie karmienie małej z butli.Kocham karmić małą z piersi i będę to robiła do momentu aż nie pójdzie do żłobka.
Ale moze nie będe Ci opowiadać jak to wyglada, bo nie chce Cię straszyć