Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio poszły w ruch pieluszki tetrowe i taka zabawka pluszowa, a! I zajączka próbował podjadac ;)
No Maks tez i tetre i kocyk, zabawek jeszcze niechce lapac, a ta nadprodukcja sliny to masakra, wszystko mokre jak go trzymam chwile na kolanach w pozycji siedzacej
I dopiero teraz się zaczaiłam, że na wszystkich jest napisane: NA TERENIE ZAKŁADU PRODUKCYJNEGO WYKORZYSTYWANE SĄ: GORCZYCA, SELER, SOJA, MLEKO, GLUTEN, JAJA I SEZAM.
Ulciu, a może np. maść majerankowa pod nosek
Dziewczyny, jak sądzicie, czy wybudzanie malucha z drzemek dłuższych niż godzina w ciągu dnia wpłynie na wydłużenie snu w nocy...?
Ulcia a jak dlugo malej podajesz nasivin? mozna góra 5 dni nie więcej
Ulciu, a może np. maść majerankowa pod nosek
kropelki olbas
_kasiek_ dlaczego dałaś czerwince Eeeee? tak z ciekawosci pytam, bo się jakoś nic złego nie doczytalam w jej poście ;-)
jesli potrwa to potrwa dłuzej niz tydzien odstawiam go od cycka.
My dzisiaj pół roczku obchodzimy - dorośleje mi Panna.
\ madziik1983 dopiero teraz zobaczyłam po suwaczkach, że nasze dzieci są dokładnie w tym samym wieku..Ale fajnie, o której godzinie urodziłaś?
Karolek łapie ta zabawkę, bo jest to takie kółko pluszowe z glowka krowy ;)
Madziauk, to kładzenie dziecka w dole łóżeczka jest zalecane tylko u noworodków
Dziewczyny, jak sądzicie, czy wybudzanie malucha z drzemek dłuższych niż godzina w ciągu dnia wpłynie na wydłużenie snu w nocy...?
A my wróciliśmy z bilansu i Maxi waży juz 7280
My dzisiaj pół roczku obchodzimy - dorośleje mi Panna.
12:16 :) ogolnie porod zajal mi 13 h
Tez nie wrocilam Uwagi.A skad jestes?? Ja Gliwice
A my wróciliśmy z bilansu i Maxi waży juz 7280
Nie będe za miesiąc, dwa z nim walczyć żeby go odstawić i przeżywać to co przeżywa np, The Fraglie w tej chwili (przepraszam Cie kochana za wywołanie na tablicę.)
Hehe, czuję się wywołana ;) Kasiek, co jest lepsze? Przytulanie do siebie malucha, ssącego mleko z butli i mama szczęśliwa i spokojna, czy maluch wiszący nocami (noc w noc) na piersi, mama zapłakana i zestresowana?
Ulcia, powiedz mi jeszcze, czy wobec tego że Martynka bądź co bądź cycozwis wkroczyła w osławione drugie pólrocze życia zmieniła się jakoś od ostatniego miesiąca..? Jesteś moją nadzieją
A tak jak Czerwinka napisała - karmienie piersią to nie jedyny sposób na bliskość. Fajnie się musiały poczuć mamy karmiące butlą...
Ulcia, powiedz mi jeszcze, czy wobec tego że Martynka bądź co bądź cycozwis wkroczyła w osławione drugie pólrocze życia zmieniła się jakoś od ostatniego miesiąca..? Jesteś moją nadzieją --
A ja pewnie dostanę Eeee bo nie wyobrażam sobie karmienie małej z butli.Kocham karmić małą z piersi i będę to robiła do momentu aż nie pójdzie do żłobka.
Ale moze nie będe Ci opowiadać jak to wyglada, bo nie chce Cię straszyć