Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zaraz mi dacie pewnie dużo eeee, ale co tam. Mój kochany M zajął się Tośką a ja sobie wzięła relaksacyjną kąpiel, miałam 2 godziny tylko dla siebie strasznie mi tego brakowało i strasznie dużo mi to dało. Przez ciąże i do teraz brałam tylko prysznic.
Zaraz mi dacie pewnie dużo eeee, ale co tam. Mój kochany M zajął się Tośką a ja sobie wzięła relaksacyjną kąpiel, miałam 2 godziny tylko dla siebie strasznie mi tego brakowało i strasznie dużo mi to dało. Przez ciąże i do teraz brałam tylko prysznic.
Zaraz mi dacie pewnie dużo eeee, ale co tam. Mój kochany M zajął się Tośką a ja sobie wzięła relaksacyjną kąpiel, miałam 2 godziny tylko dla siebie strasznie mi tego brakowało i strasznie dużo mi to dało.
Bo czasem czytam po forach co dziewczyny wypisuja i jakie maja problemy z facetami, ze az sie wlos na glowie jezy.
A niektórzy muszą sobie radzić sami od rana do wieczora
A niektórzy muszą sobie radzić sami od rana do wieczora
Katka, kup sobie koniecznie elektrolity, np. orsalit, bo się odwodnisz jak jeszcze karmisz. Ja tak miałam i wylądowałam na pogotowiu pod kroplówką... Misia wszystko z Ciebie ściąga.
No to i ja ponarzekałam sobie:(
Szczerze? A dla mnie to nie jest nic szczególnego czy cudownego, że tata się swoim dzieckiem zajmuje. Dla mnie to jest po prostu NORMALNE.
ooo widzisz, dziękuję za radę. Muszę wyskoczyc do apteki. Powiedzcie mi tylko, czy jak będę dziś słabo jadła, bo nie mam apetytu, to czy pokarm będzie się normalnie produkował?
Kochana, najlepiej zrób sobie białą dietę - kleik ryżowy z gotowaną marchewką przez cały dzień. Smaczne to nie jest, ale bardzo pomaga na takie problemy i szybko "utrwala" :) Jeszcze mi w szpitalu wtedy enterol polecali.
Moj Maksiu od paru dni przechodzi dziwny okres po poludniu.
Moj Maksiu od paru dni przechodzi dziwny okres po poludniu.
Gosia często popołudniu jest marudna, moim zdaniem to ze zmęczenia, próbuję ją wtedy odłożyć na drzemkę :)
mam takie wrazenie jakbysmy z Matim wlasnie walke z komputerem przegrali o meza
Kuleczka, wpadaj do nas częściej i żal sie ile chcesz! Nie bedziesz sama z tym wszystkim!