Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem czy to dlatego, że ja się stresuję czy do tego wszystkiego mamy jeszcze kryzys laktacyjny. Ale rozmrożonego mleka z butli też nie chce pić. Czy to wszystko są objawy skoku rozwojowego? Już nie wiem co robić, jestem wykończona i załamana
--
[/url]
może być skok a i na pewno Staś wyczuwa Twoje emocje. Nasza pediatra kazała mi - jeśli jestem zestresowana - dać dziecko komuś, to jest w domu a ja sama mam wyjść do drugiego pokoju i się uspokoić. Dziecko doskonale wyczuwa emocje mamy.

A Gosia od początku uwielbia spacery, zapakowana do gondolki usypiała już w domu.Teraz też przeważnie śpi, a jak nie śpi to zdarzyło mi się ustawić spacerówkę w pozycji półleżącej i z zadowoleniem ogląda świat.
.

).ie wiem czemu nei moze w ogole zapasc w glebszy sen.

a przeciez nie moge pozwolic malemu spac na mnie caly dzien bo musze obiad zrobic, dom ogarnac i jakos funkcjonowac, maz idzei do pracy za pare dni i sama bede calymi dniami.
wy tez tak mieliscie z noworodkiem?

milka, jak Misia była na tym etapie, co Twój Kubuś, to ciągle wisiała na cycku

ja miałam wrecz odwrotnie, mała najadała sie i spała po 2-3 godziny potem jadła i znowu spała
Ja z tego pierwszego okresu to pamiętam tylko, że karmiłam

isiula gratulacje dla Stasia !

[/url]
Isiula, ale Stas gna z nowymi umiejetnoscismi:D gratulacje!
wy tez tak mieliscie z noworodkiem?moj maly to mi tak dobre 2 tygodnie robil.... zjadl, plakal, nie umialam go uspokoic, ciagle na rekach i co rusz do cycka bo tylko tam mu sie podobalo, chwile spal, i jak odlozylam znow placz.. Nie balam sie podac smoczka ale On go po prostu niechcial :( I pewnego dnia przyszla lekarka i jej mowie ze on tak placze, a ona mu smoczka w buzie i maly ciamkal go ze 2 h i od tego momentu bylo juz lepiej :)
No i mamy pierwszy efekt skoku - przewrót z plecków na brzuszek x3!!!!

Nie wiem co robić. Mój lekarz za granicą...
Wydawało mi się że to potówki, ale tylko na brzuchu? Ehh...
Kurcze kiedy to zleciało. Mały od poniedziałku do żłobka a ja do pracy. Zastanawiam się czym mój Ludwiś dzisiaj mnie zadziwi bo na każdą miesięcznice coś robił czego wcześniej nie umiał.
A pół roczku to już więcej niż tylko miesięcznica, więc mam nadzieje że przypełznie dzisiaj do mnie przodem a nie bokiem:P
;
;
;
;do tej pory jedyne co to na noce narzekac nie moge bo spi raz 4 g raz 3 ciagiem wiec cos tam odespie.
.
???
[/url
;
;
;
;teraz się budzi częściej, niestety...

;
;
;
;