Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/urlmoja wybredna panna co do towarzystwa - w mniejszości....
U nas też nie ma problemu

i składam najlepsze życzenia Kingusi! 
dziewczyny czy wasze malenstwa tez na poczatku przy kapieli strasznie plakaly? moj placze okrutnie jak sie go namydla na przewijaku, potem jak dajemy do wanienki i splukujemy woda to nawet nie ale przy namydlaniu strasznie, nie wiem czy to sie zmieni, mam nadzieje.
Ja też bym płakała na jego miejscu

w koncu nie brudzi sie przeciez nie wiem jak
Ulcia, jak tam idzie Martynce samodzielne zasypianie ..?
Milka Malutki płacze bo jest mu porostu zimno ... daj sobie spokój z tym namydlaniem na przewijaku włóż do wanieni i porotu dziecko wykąp
.
- po brokułach mamy kilka dziennie) to z pupcią coraz gorzej. Przebieram ją, jak tylko wychwycę, że coś zrobiła. Zasypywałam mąką ziemniaczaną, ale nie pomogło, teraz już posmarowałam sudokremem, wietrzyłam tyłek. Myślicie, że to może być na zęby? Kupsko nie jest luźne (takie plasteliniaste jak zwykle). Mogę coś jeszcze zrobić, żeby jej pomóc?
[/url

przekręcił się z plecków na brzuszek- a masz na to jakis sposob?? moj maluch na lewy boczek i widze ze cos pruboje bo nozka i tyleczek ida w gore ale nic dalej.. :(

[/url]
I tu mam też pytanie do was wszystkich co można kupić w aptece na kolkę.
Tak czy inaczej, myślenie magiczne nie podziałało.A ja mam inne pytanie do mam kolkowych pociech - kiedy te dolegliwości ustąpiły w Waszych przypadkach?
Nie wiem czemu ale jakoś się ich boję i chcę wprowadzić jak najpóźniej... Mam odczucie, niewiem czemu, ze najlepiej będzie jak do końca życia będzie jadł tylko moje mleko. Czy to zazdrość?
A ja mam inne pytanie do mam kolkowych pociech - kiedy te dolegliwości ustąpiły w Waszych przypadkach?