Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mowila mi pani w aptece ze najpierw wykapac dziecko, zmienic wode i do nowej wody nalac i wykapac go w tym z 10 minut. Robicie tak czymacie inny sposob??
Kiedy takiego malucha można zabierać "bezpiecznie" do dużej wanny bo w swojej małej to już się strasznie rozbija.
Kiedy takiego malucha można zabierać "bezpiecznie" do dużej wanny bo w swojej małej to już się strasznie rozbija.
- no to masz pewnie kregoslup ze stali ha ha. Moj dopiero niedawno odkryl radosne chwile kapieli, tak to lezal jak kloda Ja swoja kapie w duzej wannie juz ponad miesiac
no to masz pewnie kregoslup ze stali ha ha. Moj dopiero niedawno odkryl rasne chwile kapieli, tak to lezal jak kloda
A ja kąpię Stasia w dużej wannie tylko wstawiam do niej jego wanienkę :)
Tak mi wygodniej, bo nie muszę dźwigać i nie mam mokrych skarpetek i podłogi od jego wierzgania nóżkami ;)
Olenka - a moze Francek jest glodny jak cycus pomaga?
Olenka - leki na kolkę mogą działać też w drugą stronę - mogą je nasilać
Hmm... Suuuper... I powiedziała że od 5 m-ca mogę wprowadzać stałe pokarmy Nie wiem czemu ale jakoś się ich boję i chcę wprowadzić jak najpóźniej... Mam odczucie, niewiem czemu, ze najlepiej będzie jak do końca życia będzie jadł tylko moje mleko. Czy to zazdrość?
Nasza nie jest za duża
Dii, a mnie pediatra powiedział, żeby się nie śpieszyć z rozszerzaniem diety. Żeby zaczynać od pojedynczych pokarmów i co kilka dni wprowadzać kolejne. Powiedział, żeby zacząć w 5-6 miesiącu i omijać grupę głównych alergenów.
I drugie moje pytanie. Od kiedy wprowadzać pampersy 4?
misia-ludek: a jak przegapię to jest płacz, marudzenie i próba położenia spać kończy się rykiem, zasypia wtedy na rękach a po odłożeniu budzi się po 10-15minutach.
u Nas jest dokładnie tak, jak u Misi :)