Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My dziś mamy jakiś fatalny dzień. Synuś postanowił w dzień moich urodzin pomarudzić...
Regi u nas to samo...tylko bez chwytania i podciągania się na meblach...i tak samo uważam że to przesada :-) ale wychowam jak swoje;)
- ja mojego tez tak zostawiam, a skubany juz o 360 stopni sie turla. ostatnio w lozeczku go zostawilam a jak moj wrocil za pare minut to dziecko bylo juz w poprzek ha ha Zostawilam ja na lozku, z dala od brzegu i polecialam do kibelka,
gratuluje :) A my mamy 3 ząbka
- moj tak odpychajac sie nozkami tez daje rade ale z boku na plecy za chiny niechce Adi się jeszcze nie obraca, ale na plecach mi dziś pol pokoju przepełzł w samym pampersie
Straszne jest to, że przez głupotę i niewiedzę rodziców, cierpią dzieci...
ciuszki ciagle na 68 nosimy :)- MOJ MALY OD DAWNA NOSI ciuszki 62 I 56 NADAL NIEKTORE, mimo iz jego wzrost urodzeniowy to 57.
to byly plamki ze skupiskiem krostek czy tylko plamki?- na poczatku kaszki, a potem sie przerobily w plamy. Ogolnikowo wygladal tak:
Cholercia, no to mam zagwozdkeniewiem, mi lekarz przepisal i stosowalam ale krotko, w sobote na wieczor,w niedziele 3 razy i w pon. raz. wieciej nie.Ale moj maly wygladal strasznie, z policzkow az sieplyn lepki lal i z kawalka czola tez, zapalenia dostal
buzię wyleczyłam bepanthenem, a resztę ciałka smaruję kremem robionym-kwas borowy i eucerin super jest i na recepte kosztuje 8 zł.dermatolog zaleciła nutramigen, wyrzucenie kwiatów z sypialni, zmianę płynu do prania na proszek i od siebie przecieram kurze wodą z dodatkiem kilku kropelek olejku eukaliptusowego i powiem ci, że polepszyło się bardzo. A i dawałam wapno w syropku 2 x dziennie po 1 mlnarazie nie bede robic nic (oprocz zalecen lekarza, bo kazde dziecko jest inne),jeszcze sprawdzamy mleko, bo pil raz dziennie bebilon pepti, od jutra zacze nutramigen
uzię wyleczyłam bepanthenem, a resztę ciałka smaruję kremem robionym-kwas borowy i eucerin super jest i na recepte kosztuje 8 zł.
dermatolog zaleciła nutramigen, wyrzucenie kwiatów z sypialni, zmianę płynu do prania na proszek i od siebie przecieram kurze wodą z dodatkiem kilku kropelek olejku eukaliptusowego i powiem ci, że polepszyło się bardzo. A i dawałam wapno w syropku 2 x dziennie po 1 ml
--
Biedny moj malutki
Dostałam też receptę na maść robioną z hydrocortyzonem, fenistil w kropelkach, emolium do kąpięli i też rozważamy zmianę mleka z bebilon pepti na nutramigen. Policzki ma jeden ogień i najgorzej, że po ciele też się to szybko rozprzestrzenia- u mnie identycznie, hydrocortyzon, kropelki i emolium a dodatkowo balsam na azs mustela. wizyta u dermatologa 5 kwietnia (ach te terminy....), ale zobacze czy mu faktycznie po mleku nie przejdzie
Dostałam też receptę na maść robioną z hydrocortyzonem
dodatkowo balsam na azs mustela
a tak to smaruję tym drugim i to wystarcza.
tym kwasem borowym+eucerin? i to dermatolog Wam przepisała, tak?
Dziewczyny, poszukajcie w pamieci czy zmiany skorne u Waszych dzieci nie rozpoczely/nie nasilily sie po osatatnich szczepieniach?
Madzik1983, czym szczepiliscie? No niestety takie cos moze pojawic sie po szczepieniu.- drugie szczepienie obowiazkowe, szczepionka platna ale ta tansza.DTP+Hib+polio IPV, a gdzies na necie o tym pisze ze to moglo zaszkodzic?? I to ponad 2 tygodnie po szczepieniu??